€ 25

Cursus Elektrisch Rijden rijden voor Gevorderden (Zuid NL)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ecotap B.V.

23 Kruisbroeksestraat

5281 RV Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Cursus Elektrisch Rijden voor gevorderden. Voor elektrische rijders en EV verkopers.

Over dit evenement

Elektrisch rijden is niet moeilijk, maar wel anders. Wil je als gevorderde elektrische rijder of EV verkoper alles weten over het rijden met-, en het laden van een EV, kom dan op maandagavond 25 november naar Boxtel (NB) voor onze cursus EV voor Gevorderden. Onze gastheer is Ecotap die de ruimtes en catering ter beschikking stelt.

Deze cursussen wordt op verschillende locaties in NL gegeven. Zie https://www.evrijders.nl/nieuws-en-agenda/ voor een overzicht.

Zie bovenstaande video voor een impressie van onze EV voor Groentjes.

Op deze avond word je in 3 roulerende sessies door verschillende experts bijgepraat. De trainers van deze avond zijn: Maarten Hachmang (laadpastop10.nl), Marina van Helvoort (e-division.nl) en Dirk van den Blink (AutoMotivate)

Welke onderwerpen komen er zoal aan bod?

Het centrale thema van de avond is het rijden van lange afstanden met de EV. Deze keer concentreren op de komende wintersportvakanties.

Je bent een EV rijder met enig ervaringen en hebt onze basiscursus EV voor Groentjes gevolgd. Het rijden in Nederland gaat zonder range anxiety en je hebt de nodige ervaring met normaal- en snelladen. En nu naar het buitenland!

Kan ik met mijn EV wel op vakantie? Hoe pak ik dat aan? Werkt het laden in het buitenland anders? Kan ik mijn Nederlandse laadpas gebruiken en wat kost het? Hoe rijdt ik met een EV in de bergen?

Wij laten je kennismaken met een aantal EV routeplanners, geven je tips hoe je de laadtijden zoveel mogelijk beperkt en welk passen je nodig hebt voor de wintersportgebieden. De prijzen kunnen aanzienlijk verschillen, dus je krijg tips voor goedkope oplossingen.

Ook zal het bereik van de auto in winter afnemen. Hoe kan je dat zoveel mogelijk voorkomen?

Onze ervaren trainers helpen je over deze angst heen en geven je bruikbare tips hoe je zonder stress het maximale uit de EV haalt. We behandelen het plannen van stops, het omgaan van onvoorziene omstandigheden en geven je tips hoe je de laadtijd zoveel mogelijk beperkt kan houden en nog tientallen andere tips.

Je kan slechts 1 kaart per keer bestellen. Dit doen wij omdat wij graag de namen en emailadressen van alle individuele deelnemers willen hebben.

Deelname is alleen voor leden van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) leden. Ben je nog geen lid, dan wordt je door aanmelding automatisch gratis lid van de VER (www.evrijders.nl).

De zaal is open om 18.30 uur. Om 19.00 starten we met de cursus.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ecotap B.V.

23 Kruisbroeksestraat

5281 RV Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen