€ 334,59

Cursus goudsmeden (basis)

Venster Acties en details

€ 334,59

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je leren om een sieraad te maken? Leer bij Valentine Juwelier in Ter Aar om zelf een zilveren of gouden sieraad te ontwerpen en smeden!

Over dit evenement

Lijkt het je leuk om het vak van de goudsmid in te duiken en zelf sieraden te leren maken? Met deze basiscursus goudsmeden ga je dit leren!

Wat ga je leren?

In onze werkplaats leer je werken met verschillende materialen. Zo begin je met zagen en vijlen op een hard metaal om het gevoel te krijgen, en daarna stap je over op smelten en solderen.

Je leert om te gaan met verschillende smelttemperaturen. Je begint met 4 vlakken uit te zagen en te bewerken. Daarna ga je deze als een vierkant blokje in elkaar solderen.

Daarna mag je beginnen met jouw eigen sieraad. Dit kan een zilveren of gouden ring zijn (of beide) die je zelf mag ontwerpen. Laat je fantasie in de vrije loop! Maak je een geheel eigen ontwerp, of gebruik je een ander sieraad als inspiratie?

Uiteraard werken wij met de veiligheidsmaatregelen voor Corona. We vragen je om de 1.5m regels te handhaven en doen dit zelf ook zoveel mogelijk, en er staan desinfecterende middelen voor de handen en kun je je handen in onze keuken wassen.


		Afbeelding van Cursus goudsmeden (basis)

De cursus is te volgen vanaf 16 jaar, i.v.m. gebruik van allerlei scherpe gereedschappen.wij geven deze cursus op woensdag ochtend of vrijdag avond.

Je gaat aan de slag met deskundige begeleiding van gediplomeerde Meester Goudsmid Erik Swaab of Sidney van Luijn .

Professioneel: In een atelier met echte werkplekken. Je werkt met professioneel gereedschap.

Werkplekken: Er zijn 6 werkplekken waar je aan de opdrachten en jouw sieraad kan werken.

Wil je later aansluiten? Geen probleem! Wij werken met een "strippenkaart" systeem, waardoor je ook later kunt beginnen.


		Afbeelding van Cursus goudsmeden (basis)

Centrale ligging: Ons atelier en winkel ligt in het centrum van Ter Aar en is voor deelnemers vanuit het hele land goed te bereiken.

Voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij de winkel in het centrum.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op per telefoon of mail.

Lees ook de voorwaarden door om een workshop te mogen volgen, rekening houdend met het Corona virus. zie voorwaarden protocol veilig winkelen/workshops.

www.valentinejuwelier.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Valentine Juwelier in Ter Aar

Organisator van Cursus goudsmeden (basis)

Valentine Juwelier geeft workshops en cursussen over het maken van sieraden van edelmetalen. Zo kun je korte workshops volgen waarbij je vrij simpele maar hele leuke sieraden maakt aan de hand van makkelijke ontwerpen, onder begeleiding van onze experts, óf je volgt een cursus van 12 weken waarbij je van begin tot eind een sieraad maakt. Wat je ook kiest, je gaat altijd met een uniek sieraad naar huis!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen