Cursus goudsmeden (vervolg)

Cursus goudsmeden (vervolg)

Venster Acties en details

€ 415,32

Datum en tijd

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Bij deze vervolgcursus goudsmeden leer je in enkele weken om goud te gieten en een eigen sieraad van dit materiaal te maken.

Over dit evenement

Let op, dit is een vervolgcursus van onze basiscursus goudsmeden (deze vind je hier)!

Wat ga je leren?

Bij de vervolgcursus leer je te gieten volgens de Delftse gietmethode (je gebruikt het restmateriaal wat je over hebt van de basis cursus edelsmeden)

Je mag zelf kiezen wat je wil gaan gieten. Je kunt van alles doen: een takje van een boom, een geluksmunt, zelfs een LEGO-poppetje! Of toch liever iets anders waar je fijne herinneringen aan hebt? Laat je fantasie in de vrije loop!

Afbeelding van Cursus goudsmeden (vervolg)

Jouw eigen creatie

Na het gieten ga je weer een ring maken die je gaat voorzien van een steen. De steen zet je zelf in een zetkast die je ook zelf gaat maken.Daarnaast mag je beide cursussen gebruik maken van gereedschappen, machines en branders met zilversoldeer in het atelier.

De overige materialen die je tijdens de cursus wilt gebruiken zijn exclusief kun je tijdens de lessen aanschaffen of bestellen.

Hierbij gaat het bijvoorbeeld om zilver, plaatmateriaal, goud, goudsoldeer en/of andere materialen.

Afbeelding van Cursus goudsmeden (vervolg)

Uiteraard werken wij met de veiligheidsmaatregelen voor Corona. We vragen je om de 1.5m regels te handhaven en doen dit zelf ook zoveel mogelijk, en er staan desinfecterende middelen voor de handen en kun je je handen in onze keuken wassen.

Bij iedere les serveren wij koffie en thee.

Er zijn 6 werkplekken waar je alle middelen hebt om deze cursus succesvol te doorlopen.

Wil je later aansluiten? Geen probleem! Wij werken met een "strippenkaart" systeem, waardoor je ook later kunt beginnen.

Centrale ligging: Ons atelier en winkel ligt in het centrum van Ter Aar en is voor deelnemers vanuit het hele land goed te bereiken.

Je gaat aan de slag met deskundige begeleiding van gediplomeerde Meester Goudsmid Erik Swaab of Sidney van Luijn .

Wil je meer informatie contact ons telefonische of per mail

Lees ook de voorwaarde door om een workshop te mogen volgen rekening houdend met het Corona virus. zie voorwaarde protocol veilig winkelen/workshops.

www.valentinejuwelier.nl

Deze cursus duurt 12 weken, maar het kan zomaar zijn dat je wat langer wilt "sleutelen" aan jouw creatie. Geen probleem, in dat geval kun je bij ons een werkbank huren, inclusief de materialen die je nodig hebt om te solderen en de gereedschappen die aanwezig zijn in het atelier. Ook kun je gewoon om advies vragen bij de goudsmid! Dit kost €29,99 voor 3.5 uur, en is inclusief koffie en thee :)

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen