Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MFC 't Paradies

61 Munsterstraat

6041 GA Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Cursus Mindfulness

“Alles wat je aandacht geeft groeit.”

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is gericht op meer aandachtig en bewust in het leven staan en op het anders leren omgaan met stress en pijn. In de cursus leren we “stilstaan in het NU” door meditatie- en aandachtsoefeningen. Belangrijke thema’s zijn: acceptatie, loslaten, omgaan met emotionele en fysieke pijn en “gedachten zijn geen feiten”.

Wat leer je?

Mindfulness leert jou om anders te kijken naar je problemen en gevoelens en je bewust te worden van je lichaam. In plaats van automatisch te reageren op een situatie die je bijvoorbeeld irriteert, boos of angstig maakt, krijg je de kans om meer controle te krijgen op de manier waarop je op dingen reageert. Je krijgt een handvat om de drukte in jezelf tot rust te brengen en meer ontspannen te zijn.

Doen!

Mindfulness is simpel en eenvoudig maar je moet het wel DOEN! Aandachtgerichtheid is niet altijd gemakkelijk te bereiken of vol te houden. Dit is alleen te bereiken door ervaring op te doen en veel te oefenen.

De groep wordt bewust klein gehouden en zal uit maximaal 10 personen bestaan. Hierdoor ontstaat een rustige omgeving en is het mogelijk aan iedereen persoonlijke aandacht te geven.

Wanneer en waar:

Inschrijven kan voor de maandagavond of woensdagochtend. De startdata zijn 2 oktober om 19.00 uur en 4 oktober om 9.30 uur in ’t Paradies – Munsterstraat 61 te Roermond.

Informatie:

Zie verder de website www.josvdheuvel-coaching.nl waar jij je ook kunt aanmelden.

Ook kun je Jos bellen op 06-21802806.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MFC 't Paradies

61 Munsterstraat

6041 GA Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen