Cursus muzieknoten leren lezen

Venster Acties

Cursus muzieknoten leren lezen

Leer in 15 lessen muzieknoten lezen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

stichting !Triggr Middelweg 5 2461CB Ter Aar Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 50 minuten
  • eTicket voor mobiel

NOTEN LEZEN & SPELEN

Zelf muziek maken is iets wat veel mensen graag doen, met gitaar, keyboard of piano. Maar voor veel anderen is dit niet mogelijk, omdat hiervoor het kunnen lezen van noten nodig is. En men zegt dat noten lezen moeilijk is.

In deze cursus kan iedereen probleemloos noten leren lezen in 15 lessen. De afgelopen jaren hebben honderden mensen via deze methode de eerste stappen in de muziek gezet. De methode werkt volgens het principe: LEREN & SPELEN.

We gebruiken dus ritme-instrumenten en melodische instrumenten, zoals xylofoons. Deze instrumenten worden door stichting !Triggr & Volksuniversiteit Ter Aar ter beschikking gesteld.

Lesmateriaal

Al het lesmateriaal, zoals bijvoorbeeld de speelstukken, worden tijdens de lessen uitgereikt. De speelstukken worden verder door de docent begeleid op de piano zodat het ook leuk klinkt.

Aan het eind van de cursus is iedereen in staat om een muziekbalk met noten te lezen, inclusief de kruisen en de mollen.

Over de docent, Rob van Haarlem

Rob van Haarlem was docent Muziek aan een aantal middelbare scholen in Nederland, waaronder Amsterdam, Hilversum en Hoorn. Hij ontwikkelde een speciale lesmethode om het voor alle leerlingen mogelijk te maken om zonder problemen noten te leren lezen en muziek te maken.