€ 95

Cursus Reiki 2: Behaal binnen 1 dag je certificaat.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HOF 20

Begijnhof 20

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

eb jij Reiki graad 1 al in de pocket en zoek je naar nog meer verdieping? Dan is Reiki graad 2 iets voor jou! Je kunt Level 1 al eerder bij mij hebben gevolgd, maar ook als je graad 1 ergens anders hebt behaald ben je welkom.

In deze Usui Reiki Ryōhō, graad 2 - Okuden leer jij om op afstand een healing te geven aan iemand, want ja zelfs dat is mogelijk! Je ontdekt een nieuwe vorm van bewust die ander helpen. Heel simpel maar super effectief!

Voor wie?

Heb jij een bloeiende praktijk waar jij reiki in wilt geven of wil je het juist leren om op jezelf toe te passen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Usui Reiki Ryoho betekent: Mikao Usui’s methode van omgaan met universele levensenergie.

In het woord Reiki staat Rei voor universeel en Ki voor levensenergie oftewel universele levensenergie. Reiki is ontwikkeld door de Japanse Mikao Usui. Hij wordt gezien als de ontdekker en grondlegger van de methode die bekendstaat als Reiki. Rond 1922 is Mikao Usui 21 dagen gaan mediteren op de berg Kurama en hij heeft tijdens deze meditatie Reiki ontdekt.

Je hebt verschillende soorten van Reiki. Ik hanteer voornamelijk de oorspronkelijke leer, wat inhoudt dat er wordt gefocust op diepgaande innerlijke spirituele ontwikkeling met als neveneffect heling van jezelf en van daaruit heling van anderen.

Wat levert deze workshop jou op?

Usui Reiki Ryōhō, graad 2 - Okuden leer je op afstand iemand reiki te geven, tijd en ruimte bestaat er op dat moment niet, in deze graad leer jij hoe jij je kan afstemmen op diegene en hij stemt zich af op jou en er vindt een uitwisseling plaats. Heel simpel en ‘down to earth’. Zonder verplichte handopleggingen of symbolen.

Aan het einde van de workshop krijg jij een certificaat waarmee jij je eigen licht kan stralen naar jezelf en andere toe!


Wanneer: Zaterdag 13 okotber 2018.

Locatie: Hof 20, Begijnhof 20, 2011 HE Haarlem

Tijd: 10:00-15:00 uur.

Investering: 95 euro per persoon inclusief btw + uitgebreide ‘healthy’ lunch, koffie en thee.

Aan het einde van de workshop krijg jij een handboek erbij.

Maximaal 6 personen.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HOF 20

Begijnhof 20

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen