Gratis

Customer Immersion Experience workshop bij Microsoft

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Johan Huizingalaan 400

400 Johan Huizingalaan

1066 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Mogelijkheden van office 365 live ontdekken in een gratis workshop!

Het succes van veel bedrijven wordt bepaald door de mate waarin zij kunnen omgaan met een snel veranderende markt. Ook uw bedrijf staat vast voor de uitdaging om u snel aan te passen en de concurrentie een stap voor te blijven. Onze dynamische wereld digitaliseert in een rap tempo, waarbij technologie een belangrijke driver is. Om u te laten ervaren hoe dit in de praktijk kan werken nodigen wij u uit voor een speciale gratis sessie, waar u inzicht krijgt in technologische oplossingen die uw organisatie verder kunnen helpen.

Wat is een Customer Immersion Experience?

De CIE (Customer Immersion Experience) is een praktijk gerichte workshop waar u ontdekt met welke middelen de kwaliteit van dagelijkse werkzaamheden verbeterd kan worden. U gaat aan de slag op de nieuwste apparatuur en met de nieuwste technologieën van Microsoft.

Waarom is dit interessant?

Deze productiviteitsoplossingen van Microsoft helpen u en uw medewerkers meer te kunnen doen in minder tijd. Ze ondersteunen diverse scenario’s zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. Tijdens de sessie ervaart u hoe technologie leidt tot betere samenwerking en een verhoogde productiviteit. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence worden deze scenario’s tot leven gebracht. Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar u gaat zelf aan de slag met de nieuwste devices. Iedere sessie heeft ruimte voor maximaal 9 personen, zodat u met andere organisaties aan tafel zit en ervaringen kunt uitwisselen.

Met welke kennis loopt u weer weg?

Na afloop van deze inspirerende workshop weet u precies welke Microsoft-oplossingen u nodig heeft om efficienter te kunnen werken. Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend.Tijdens deze kennismaking met Office 365 laat Jeremy Bode, technisch sales consultant bij Aumatics zien wat Office 365 allemaal te bieden heeft. Jeremy zal op basis van uw specifieke wensen en behoeften aandacht besteden aan die functies van Office 365 die voor u en uw organisatie op dit moment het meest relevant zijn
Locatie

Johan Huizingalaan 400,

1066 JS Amsterdam

Chalet 1


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Johan Huizingalaan 400

400 Johan Huizingalaan

1066 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen