€ 0 – € 49,99

Cyber Security in Real Estate

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Symphony's Auditorium

22 George Gershwinlaan

1082 LS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 11 september van 12:15 tot 14:00 uur vindt de IVBN Meet-Up Cyber Security plaats in het auditorium van Symphony’s, Amsterdam Zuid.

Over dit evenement

Geen enkel cyberincident is volledig te voorkomen en iedere organisatie vormt een mogelijk doelwit. Naast de directe gevolgen van een cyberincident, zoals financiële schade, heeft een cyberincident veelal ook indirecte gevolgen, waaronder mogelijk beschadigde reputatie en klantrelaties. Ook in het kader van privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is cybersecurity belangrijk. Rob Bertholee (voormalig hoofd AIVD) helpt u tijdens deze bijeenkomst inzicht te geven hoe u weerbaarder kunt worden tegen cyberaanvallen.

Tijdens deze bijeenkomst zal er antwoord worden gegeven op verschillende vraagstukken over cyber security in de vastgoedsector.

Welke rol speel jijzelf hierin en hoe kun je hier als organisatie mee omgaan? Wat zijn de geopolitieke ontwikkelingen en wat heeft dat te maken met de risico’s in de digitale ruimte?

Vanuit verschillende invalshoeken worden deze vragen beantwoord en worden de risico’s uitgelicht. Een interessante middag waarbij kennisuitwisseling en interactie centraal staan.

Het programma is als volgt:

• v.a. 12:15u inloop met een heerlijke lunch.

• 13.00u start de heer Rob Bertholee met het programma. De heer Bertholee is voormalig hoofd geweest (2011-2018) van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Met zijn ervaring neemt hij ons mee in de digitale ruimte en worden meerdere case’s besproken.

Voorwaarden en informatie:

  • Deze Meet-Up is gratis toegankelijk voor werknemers van IVBN-leden. Weet je niet zeker of jij daarbij hoort? Klik dan hier voor de ledenlijst.
  • Ook werknemers van niet IVBN-leden zijn uiteraard welkom. Een ticket kost €49,99.
  • No-show fee van €49,99.
  • Parkeren kan in het Q-Park Symphony aan de Leo Smitstraat 4, 1082 MP Amsterdam.
  • Deze Meet-Up zal volledig in het Nederlands zijn.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Symphony's Auditorium

22 George Gershwinlaan

1082 LS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen