Gratis

CycleHack Rotterdam – fietsen kan nóg leuker

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Delta Cycling Campus

122 Vijverhofstraat

3032 SP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij meedenken en meedoen om van Rotterdam een (nog) betere fietsstad te maken? Doe dan mee met de CycleHack! Tijdens het Global CycleHack Event komen fietsliefhebbers namelijk samen in hun stad, om het fietsen in die stad nog leuker en beter te maken. Ook in Rotterdam vindt er dit jaar een CycleHack plaats en gaan we met een groep Rotterdammers voor diverse fietsvraagstukken een oplossing zoeken. En dat allemaal binnen 48 uur.

Op vrijdagavond 15 september trappen we af aan de Vijverhofstraat 122. We maken kennis met elkaar, verzamelen de slimme fietsideeën en vormen de teams. Zaterdag ga je de hele dag knallen met je groep en werk je het idee verder uit naar een prototype. Om die vervolgens op zondag te presenteren aan elkaar.

Tussen al het bikkelen door is er op zaterdag uiteraard ook nog ruimte voor ontspanning. Zaterdagavond sluiten we in ieder geval af met een BBQ en live muziek. Zondagochtend is er voor de liefhebber een fietstocht en ontbijtje om mee wakker te worden.

Ben jij (een beetje) handig en creatief en heb je goeie ideeën over het fietsen in Rotterdam? En lijkt het je ook nog eens leuk om dit idee in zeer korte tijd verder uit te werken tot een echt prototype? Meld je dan nu alvast aan voor CycleHack Rotterdam!

CycleHack 2017 Rotterdam. Cycling innovation by the people who ride.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Delta Cycling Campus

122 Vijverhofstraat

3032 SP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen