D-Day 2022

Venster Acties

Ticketverkoop eindigt binnenkort

D-Day 2022

De BIM Loket en digiGO D-Day 2022 is een fysieke netwerkbijeenkomst over digitalisering in de gebouwde omgeving.

Door digiGO

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

High Tech Campus Eindhoven High Tech Campus 5656 AE Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Bezoek de D-Day 2022!

De inschrijving is begonnen!

Op vrijdag 7 oktober 2022 organiseren BIM Loket en digiGO de jaarlijkse D-Day voor koplopers en beslissers rond digitalisering in de bouw. Waren de beide vorige edities noodgedwongen online; dit jaar hopen we er een bruisend fysiek evenement van te maken, op de Hightech Campus in Eindhoven. De D-Day 2022 vindt plaats in combinatie met de 2e Werkconferentie DSGO.

Programma

Het programma staat online! bekijk via onderstaande link het programma. hier vind je meer informatie over het plenaire programma maar krijg je ook een toelichting op de verdiepende middagsessies.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA

BIM Loket en digiGO D-Day

Sinds de online D-Day 2021 werken BIM Loket en digiGO steeds nauwer samen. Per 1 april dit jaar zijn we zelfs op één gezamenlijke locatie te vinden: het Bouwhuis in Zoetermeer. De D-Day 2022 is een afspiegeling van die integratie.

Werkconferentie DSGO

Het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving is het fundament onder de gezamenlijke opgave: digitalisering van de gebouwde omgeving. De tweede Werkconferentie DSGO is daarom geïntegreerd in het programma van de D-Day.

Finale DigiDare Award 2022

Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve praktijkvoorbeelden van digitaal samenwerken. De finale van deze jaarlijkse prijs vindt plaats tijdens de D-Day. Kijk voor meer informatie op www.digidareaward.nl.

Over de D-Day

De D-Day ontstond in 2015 als landelijk evenement van het BIM Loket, op de eerste vrijdag van oktober. De D-Day staat voor "Digitaal, Data, Delen, Durven en Doen". De afgelopen jaren werkte BIM Loket bij de organisatie van dit evenement al nauw samen met digiGO. Dit jaar zijn wij gezamenlijk afzender van het evenement.

Ticketverkoop eindigt binnenkort