€ 30,25

D-SKIN LANCERING

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Supperclub

460 Singel

1017 AW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
THE WORD IS OUT! De langverwachte huidverzorgingslijn van Skin Master Delia is een feit! En de primeur is voor jou...

Over dit evenement

D-SKIN by Delia

THE WORD IS OUT… Het is eindelijk zo ver lieve beauty’s! Ik lanceer namelijk mijn eigen paramedische huidverzorgingslijn. Ik heb een bruisend programma voor jullie neergezet om deze mijlpaal met jullie te vieren. Een programma vol verassingen en primeurs speciaal voor de skincare-lovers.

Delia Skin Master

Ik heb er altijd naar gestreefd om een ieder aan een stralende huid te helpen en om alle onzin omtrent huidverorging te wereld uit te helpen, no nonsens but go for the glow! Vanuit dit principe runnen mijn moeder en ik al tien jaar Delia Skin Clinic. Uit het gemis dat ik ontdekte in de huisbranche is mijn droom ontstaan.. en op 4 november ga ik deze met jullie delen.

D-SKIN

De lancering van mijn eigen cosmeceutical merk is een feit and believe me - dit is niet zomaar een merk. D-SKIN completeert jouw skincare routine en tilt deze naar next level! Tijdens dit event vertel ik je alles over hoe ik deze droom heb kunnen verwezenlijken en wat voor moois er uit al dat bloed, zweet en tranen is voortgekomen! Benieuwd wat ik nou precies gaat lanceren? Koop nu je kaartjes nu en krijg op 4 november de primeur!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Supperclub

460 Singel

1017 AW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen