D4D STUDIEDAG 2019: Time = Money

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KBC Arteveldetoren: Auditorium

Kortrijksesteenweg 1100

9051 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na 2 succesvolle studiedagen in 2015 en 2017 is Doctors4Doctors vzw terug met de derde editie!

TIME=MONEY
Hoeveel geld is uw tijd waard, collega?
Waarde vs Waarden.

Dagelijks zorgen we voor de gezondheid van onze patiënten maar de voorbije jaren !

Dit jaar zal het gaan over het spanningsveld in de economie waar ‘geld' tegenover ‘waarden' staat (cf. boek/docu Burning-out met Prof. Pascal Chabot die op onze tweede studiedag te gast was). Wij zullen het vooral hebben over kwaliteit van zorg en de factor ‘tijd' die men hiervoor nodig heeft.

Een aantal domeinen binnen de zorg zijn immers zeer boeiend (en geven ook veel energie) zoals begeleidende gesprekken rond bv. problematiek van werk en leven, stress, depressie, suicide, burn-out, en ook palliatieve en oncologische begeleidingen aan huis maar ze zijn tijdrovend en de ‘kosten' kunnen niet in rekening gebracht worden. Dit zowel bij huisartsen als in ziekenhuizen.

Omdat wij als organisatie de 14 KCE-richtlijnen in de praktijk willen veranderd zien, waar ook al gevraagd werd naar aanpassing van de nomenclatuur, wordt dit onze concrete prioriteit.

Uiteraard is deze studiedag niet enkel interessant voor artsen maar ook voor artsenverenigingen, leidinggevenden in de gezondheidszorg, coaches, ...

SPREKERS:
Prof. dr. Lieven Annemans - Dr. Machteld Huber - Prof. dr. Ignaas Devisch - Dr. Andy De Witte
(programma in opbouw en onder voorbehoud van wijzigingen)

PRESENTATOR:
Guy Tegenbos

ACCREDITERING:
Economie en Ethiek wordt aangevraagd. Vergeet de dag zelf de lijsten niet af te tekenen, zowel bij aankomst als bij vertrek!

VRAGEN IVM FACTUUR:
Aangezien D4D als vzw niet BTW-plichtig is, zal u dan ook geen factuur ontvangen maar geldt uw ticket als bewijs voor uw boekhouding. U kan het uitprinten via de bevestigingsmail die u na inschrijving en betaling ontvangt of u kan het later ook terug opvragen via uw aangemaakt account bij Eventbrite.

MET DANK AAN:
KBC

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KBC Arteveldetoren: Auditorium

Kortrijksesteenweg 1100

9051 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen