€ 8,70

Dag van de Architectuur – Langs de beekdalen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed De Klokkenberg

81 Galderseweg

4836 AD Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Dag van de Architectuur - Fietstocht - Langs de Beekdalen

Over dit evenement

Thema en corona maatregelen

Het thema voor de fietsexcursie is ‘Langs de beekdalen’ en voert door het buitengebied ten zuiden van Breda. Hier zijn prima locaties te bezoeken met behoud van 1,5 meter afstand. Vanwege de Corona maatregelen zullen we in groepen van 10 mensen rondfietsen en zullen de bezoeken op locatie aangepast zijn op de 1,5 meter regel. Bij de start zullen deelnemers gevraagd worden of zij geen klachten hebben. We verzoeken u rekening te houden met de actuele maatregelen die door de overheid worden gesteld. Blijf a.u.b. thuis en meld u af wanneer u last heeft van Corona gerelateerde klachten. De kosten voor deelname worden dan aan u teruggestort.

Programma

De lunch wordt voor zowel het ochtend en middagprogramma verzorgd. Er is ook de mogelijkheid om aan beide programma's deel te nemen.

Ochtendprogramma

Fietstocht inclusief lunch met rondleidingen over vereniging Markdal, de voormalige waterfabriek in Ulvenhout en Landgoed de Klokkenberg. De start is op twee tijdstippen om 9.00 of 9.30 uur bij hotel Mastbosch (Burgemeester Kerstenslaan 20) en we eindigen rond 13.00 uur bij de kapel op Landgoed de Klokkenberg. Hier wordt gezorgd voor de lunch.

Middagprogramma

Fietstocht inclusief lunch met rondleidingen over Landgoed de Klokkenberg, de Kerk van Effen, landgoed Zoudtland en kantoor Krinkels . De start is op twee tijdstippen om 12.00 of 12.30 uur bij de kapel op Landgoed de Klokkenberg (Galderseweg 81). Hier starten we met een lunch. We eindigen rond 16.30 uur bij hotel Mastbosch.

Datum: zaterdag 3 oktober 2020

Vertrekpunt ochtendprogramma: Hotel Mastbosch, Burgemeester Kerstenslaan 20, Breda

Vertrekpunt middagprogramma: Kapel op Landgoed de Klokkenberg, Galderseweg 81, Breda

Deelname: wegens beperkte capaciteit is aanmelden verplicht. De kosten voor deelname zijn € 8,70 inclusief lunch. De lunch wordt uitgereikt in de kapel op Landgoed de Klokkenberg.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed De Klokkenberg

81 Galderseweg

4836 AD Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen