Dag van de Duurzaamheid: rondwandeling met gids door het stationsgebied

Venster Acties

Dag van de Duurzaamheid: rondwandeling met gids door het stationsgebied

Door Green Business Club Utrecht

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 10 okt. 2018 12:00 - 13:30 CEST

Locatie

Stadskantoor Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Netherlands

Beschrijving

Op woensdag 10 oktober 2018 vindt de jubileumeditie Dag van de Duurzaamheid plaats. Door heel Nederland vinden, voor de tiende(!) keer duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Duurzaamheid in het stationsgebied Utrecht Centraal

Utrecht Centraal is volop in ontwikkeling. Er komt meer water en groen, minder asfalt en meer ruimte voor fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer. Dit is allemaal heel zichtbaar, maar er zijn ook veel ‘onzichtbare’ duurzame initiatieven. Denk aan energiezuinige gebouwen, zonnepanelen op daken en warmte-koude opslag. In navolging van 2017 zet de Green Business Club Utrecht al deze initiatieven – letterlijk – op de kaart.

Loop mee met de gids

Speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid organiseert de Green Business Club Utrecht een rondwandeling met gids langs al deze duurzame initiatieven en projecten. Ga mee en ontdek wat er al is én wat er nog (duurzaam) wordt gerealiseerd in het stationsgebied.

Datum: woensdag 10 oktober
Tijd: 12.00 – 13.30 uur
Start: bij het Stadskantoor, Stadsplateau 1

Klik op 'registreer' om je aan te melden. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers.

Over de organisator

Georganiseerd door
Green Business Club Utrecht

De Green Business Club Nederland verbindt het bedrijfsleven, de overheid en onderwijsinstellingen op lokaal niveau om samen duurzame projecten te initiëren en uit te voeren.

Momenteel zijn er acht lokale Green Business Clubs (GBC’s): Zuidas (Amsterdam), Utrecht (stationsgebied), Den Haag Beatrixkwartier, Twente, Eindhoven Spoorzone, Arnhem Gelderse Poort, Zaanstad, Rotterdam Alexander en Duiven.