€ 30

DAG van het Luchtrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

7 Aletta Jacobslaan

1066 BP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op maandag 26 maart a.s. organiseert de Dutch Aviation Group een nieuwe DAG van het Luchtrecht dit keer in het Corendon Vitality Hotel, Aletta Jacobslaan 7, 1066 BP Amsterdam.

Naast de gebruikelijke terug- en vooruitblik op actuele juridische ontwikkelingen op het terrein van het luchtrecht wordt dit keer als thema behandeld:

Juridische consequenties van het vervoer van bagage van passagiers van huis naar de luchthaven, gevolgd door check-in.

PostNL biedt in samenwerking met Schiphol en enkele luchtvaartmaatschappijen (Transavia, Corendon) en in overleg met de Koninklijke Marechaussee en NCTV enkele nieuwe services aan waaronder (de avond van te voren) het thuis ophalen van koffers bij de reiziger in spé, het vervoer daarvan naar de luchthaven, eventueel direct gevolgd door de check-in van de bagage waarna de reiziger zijn/haar eigendom op de luchthaven van bestemming weer van de bagageband kan halen.
Er wordt gewerkt aan een oplossing voor regionale luchthavens.

Dit levert enkele interessante juridische vragen op, zoals hoe het met de aansprakelijkheid geregeld is tijdens het autovervoer naar de luchthaven, wie is aansprakelijk voor check-in (security!) etc.

De sprekers worden op dit moment benaderd zodat wij u pas later daarover zullen informeren.

Vanaf 15:00 uur vindt de ontvangst plaats, terwijl om 15.30 uur de bijeenkomst aanvangt. Aansluitend vindt om 17.00 uur de Luchtvaartjuristenborrel plaats.

Bonuspunten voor advocaten: er is 1 opleidingspunt (juridisch) te behalen in het kader van de Verordening op de Vakbekwaamheid (waarbij u gedurende alle presentaties aanwezig moet zijn geweest). Advocaat-deelnemers aan de DAG van het Luchtrecht krijgen na afloop een certificaat van deelname uitgereikt.

Wij zien u graag op maandagmiddag 26 maart a.s. in Amsterdam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

7 Aletta Jacobslaan

1066 BP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen