€ 0 – € 120

Dag van het Sportonderzoek ONLINE

Evenementdetails

Locatie

Locatie

.

Fontys Sporthogeschool

www.dagvanhetsportonderzoek.nl

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Dag van het Sportonderzoek is een landelijk congres voor en door onderzoekers en beleidsmakers. Alle info over dit evenement via de site.

Over dit evenement

De Dag van het Sportonderzoek 2020 gaat door op 12 november. Online!

Vanwege alle onzekerheden als gevolg van het Corona-virus heeft de organisatie van de DSO2020 besloten het evenement online te laten plaatsvinden.

Spreker Koert van Mensvoort zal zijn keynote online uitspreken en ook zijn we een aantrekkelijke manier van de abstractpresentaties aan het uitwerken. In dat concept ben je in staat om zo veel presentaties bij te wonen als je wilt.

De kosten voor dit online evenement neemt de organisatie geheel voor haar rekening. Dat betekent dat jij kosteloos kunt deelnemen. Schrijf je nu in en ben verzekerd van jouw online deelname.

Het centrale thema van de Dag van het Sportonderzoek Online is ‘Iedereen aan zet!’. Burgers nemen initiatief om invulling te geven aan hun sport- en beweeggedrag, worden steeds vaker gevraagd om actief mee te denken om hun eigen situatie te veranderen én zijn ook meer en meer een betrokken partij bij onderzoek en dataverzameling.

In een tijd waarbij problemen steeds complexer worden, zoals de actuele situatie van sport in een 1,5m-maatschappij, lijken creatieve oplossingen de enige uitweg. Wat zeker lijkt te zijn is dat we de oplossing niet meer vinden in ons eigen domein of onze eigen sector en dat we middels co-creatie elkaar inspireren tot niet eerder bedachte antwoorden. Burgerparticipatie bij onderzoeks- en ontwikkelprojecten leidt tot vele voordelen. Van opschaling tot betrokkenheid en van ontwikkeling van nieuwe methoden tot meer begrip voor beleid en wetenschap.

In de sport- en beweegwereld zien we de eerste stappen met deze vorm van onderzoek in de vorm van living labs en (andere) participatieve onderzoeksmethoden waarbij de burger nauw betrokken wordt. Welke kansen zien we nog meer?

Alle informatie over dit evenement via de website.

Over DSO

De Dag van het Sportonderzoek is een landelijk congres vóór en dóór onderzoekers en beleidsmakers. Inspirerende keynote sprekers en parallelle sessies bieden gelegenheid voor inhoudelijke verdieping en discussie. De DSO vindt dit jaar gezien de omstandigheden online plaats.

De DSO is een initiatief van het Mulier Instituut en wordt mede ondersteund door het Kenniscentrum Sport en Bewegen en het Hogescholen Sport Overleg.

Delen met vrienden

Locatie

.

Fontys Sporthogeschool

www.dagvanhetsportonderzoek.nl

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen