€ 69

Meerdere data

Dagretreat: Slow Down en ontmoet jezelf

Venster Acties en details

€ 69
€ 69

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze dag neem je heel bewust tijd voor jezelf. Je leert om te ont-moeten. Stap uit de 'rat race' en maak tijd voor jezelf!

Over dit evenement

Tijdens deze dag neem je heel bewust tijd voor jezelf. Je leert om te ont-moeten: loslaten van de dingen die je doet omdat je het gevoel hebt dat je ze móet doen, vaak onbewust. Veel mensen kennen het gevoel van; ‘alle ballen in de lucht moeten houden’. Zorgen voor de ander maar hoe goed zorg je voor jezelf? Dus stap deze dag uit de ‘rat race’ en maak tijd voor jezelf! Deze dag ga je luisteren naar jezelf. Luisteren, ervaren en zijn zodat je jezelf in alle rust kunt ontmoeten en je de reis van hoofd naar hart maakt. Ik ondersteun je met geleide meditatie, lichaamsbewustwording, ademwerk en je krijgt schrijfopdrachten zodat je meer inzicht zult krijgen in jezelf.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Mireille de Haas

Organisator van Dagretreat: Slow Down en ontmoet jezelf

Voor Mireille is het een tweede natuur om te motiveren, te stimuleren en te begeleiden naar een leven met meer vreugde, gemak en minder stress. Zij heeft een ijzersterk vertrouwen in de eigen wijsheid en het vermogen tot groei van ieder mens. Haar lessen, workshops en trainingen worden gedragen door haar intuïtie, betrokkenheid en enthousiasme. Er wordt een veilige ruimte gecreëerd om jezelf te ont-moeten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen