€ 30,97

Dagvlinder Indoor Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Onderzeebootloods

RDM-straat 1

3089 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zaterdag 27 oktober: uniek indoor dagfestival in Rotterdam!

De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste ‘zaadje’ is al geplant. Wat gaat er gebeuren? Wordt onze Havenstad opgeschud door iets waar iedereen bij wilt zijn? Overdag een festival met een dak boven je hoofd, verwarmd in het najaar en dus binnen. Conclusie: we gaan er overdag op uit en zijn de volgende dag weer zo fris als fruit!

WE MOGEN HET VERTELLEN!
De locatie mag bekend worden bij iedereen en de organisatie is er trots op: DE ONDERZEEBOOTLOODS in Rotterdam! Een prachtige, industriële, strakke omgeving midden in de Haven van onze stad. De organisatie zal deze door vloerverwarming verwarmde loods aankleden zoals een echt indoor festival hoort te zijn. De pure klasse druipt er meteen bij binnenkomst vanaf, je kunt gratis parkeren voor de deur en de Onderzeebootloods is ook goed te bereiken over het water met de Waterbus en de Watertaxi vanaf de Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht.

Omdat de organisatie van mening is dat dit idee en concept nog niet in Rotterdam is maar er wel degelijk móét zijn wordt het initiatief genomen. Een indoor festival overdag, dát missen we nog in ‘nultien’. En niet zomaar een indoor fest, maar écht puur gericht op de hele dag kwaliteit van 14.00 tot 24.00 uur voor de houseliefhebber van de bovenste plank in de form van food, drinks, internationale en nationale DJ helden, kortom: een ultieme dag voor jou wat heerlijk overgaat richting de avond: DAGVLINDER INDOOR FESTIVAL!

DAGVLINDER INDOOR FESTIVAL
House zoals house ooit begonnen en bedoeld is, twee area’s met een onvergetelijke internationale en nationale programmering en kwaliteit zoals iedereen op een festival verdiend. Je zou het bijna het ‘walhalla’ voor de houseliefhebber kunnen noemen. Een grote dansvloer en de mogelijkheid om lekker te flaneren, een warme en dikke locatie met een dak boven je hoofd, luxe toiletvoorzieningen en een heerlijke food area inclusief vegetarische keuzes zoals je het graag ervaart, ziet en proeft. High end geluidssystemen, creatieve deco om de naam eer aan te doen, entertainment op een serieuze manier, kortom: de ideale faciliteiten die bij een indoor dagfestival horen en dat 10 (!) uur lang!

VOORVERKOOP IN VOLLE GANG
Gelimiteerd aantal ‘mystery tickets’ zijn nu nog online verkrijgbaar via dagvlinderfestival.nl en footclubevents.nl en op is ook echt op. Hierna gaan we over op fase 1 tickets en deze zullen 32,50 (ex fee) kosten, fase 2 tickets daarna kosten dan 37,50 (ex fee)

METZ & JACK’S HOUSE AREA
Onder het dak van de Onderzeebootloods en het Dagvlinder Indoor Festival schuilen twee dikke thema's die dit toffe concept nog meer eer aan zullen doen. Metz ‘The Real House Event’ en Jack’s House zullen de uitpuilende area’s voor hun rekening nemen. De house en vocal liefhebbers komen muzikaal aan hun trekken in de Metz area, terwijl de techhouse goeroe’s hun kunsten vertonen in de Jack’s House area.

LINE-UP
De eerste artiesten uit binnen -en buitenland worden momenteel achter de schermen bevestigd, we kijken wel hoe graag jullie het willen weten en dan treden we ermee naar buiten met een aantal klappers van de bovenste plank: stoelriemen vast!

ROUTE, INFO & PARKEREN
Details: https://www.rdmrotterdam.nl/events/onderzeebootloods/
Route: https://www.rdmrotterdam.nl/routebeschrijving-auto/
Watertaxi: https://www.rdmrotterdam.nl/routebeschrijving-watertaxiwaterbus/
Parkeren: gratis

Event: Dagvlinder Indoor Festival
Datum: zaterdag 27 oktober 2018
Locatie: Onderzeebootloods Rotterdam
Adres: RDM-Straat 1
Tijd: 14.00 tot 24.00 uur
Tickets: mystery tickets: 27,50 (ex fee) | fase 1: 32,50 (ex fee) | fase 2: 37,50 (ex fee)
Ticketsale: www.dagvlinderfestival.nl | www.footclubevents.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Onderzeebootloods

RDM-straat 1

3089 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen