€ 147,97

Dagworkshop door Christian Kromme: Ontwikkel een Future-proof mindset

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amersfoort

Nader te bepalen

Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
DAGWORKSHOP door Christian Kromme: Ontwikkel een digitale future-proof mindset.

Over dit evenement

Waarom deze dagworkshop?

Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Enerzijds door de snelle opkomst van digitale platformen en exponentiële technologieën als robots en kunstmatige intelligentie. Anderzijds door globale disruptieve gebeurtenissen zoals de huidige corona crisis. Deze veranderingen hebben diepe impact op onze samenleving, organisaties, business-modellen, banen, vaardigheden en uiteraard op ons als mens.

Van bedreigingen naar kansen

Een vloedgolf van verandering komt snel op ons af. Veel mensen en organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar er zijn ook mensen en organisaties die deze golf van verandering als een kans zien. Deze mensen en organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van verandering moeten springen om de kracht van de golf te benutten om snelheid te maken.

Meer keuze vrijheid creëren

Het corona virus is op zijn retour en we kruipen voorzichtig weer uit onze schulp. Tijdens de lockdown zijn we massaal digitaal gegaan en zijn er nieuwe digitale business modellen ontstaan die anders zeker nog vijf tot tien jaar op zich hadden laten wachten. 'Business as usual' lijkt voor veel individuen en organisaties daarom geen optie, maar wat dan wel? Hoe ziet de digitale economie van morgen eruit en wat is jouw rol in deze economie? Hoe meer je weet van de digitale economie, des te meer keuzes er ontstaan, meer keuzes betekent meer vrijheid en dat is waarom een digitale mindset zo belangrijk is in tijden als deze.

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Wat betekent het om mens te zijn in een tijd waarin slimme technologieen als robots en AI steeds meer taken van ons overnemen? Hoe belangrijk is zingeving in de wereld van morgen? Welke vaardigheden heb je nodig om te groeien en bloeien in de economie van morgen? Hoe zien banen en organisaties er straks uit? Tijdens de dagworkshop gaan we dieper in op deze vraagstukken, persoonlijk leiderschap en bewustzijn ontwikkeling zijn esentieel in het ontwikkelen van een future-proof mindset.

Onderwerpen die langskomen

 • Toekomst bestendige vaardigheden en mindset
 • Toekomst bestendige organisaties (vloeibare zwerm organisaties)
 • Toekomst bestendige cultuur (autonome zelfsturende teams)
 • Toekomst bestendige technologieën (AI, Mixed en Extended reality)

Hoe wordt je future-proof?

Future-proof mindset

Vandaag de dag is het hebben van een future-proof mindset en dito vaardigheden een pure noodzaak geworden. We staan aan de vooravond van een enorme technologische en maatschappelijke transformatie die veel onzekerheden met zich zal meebrengen. De vaardigheden van mensen en de businessmodellen van organisaties zullen flink onder druk komen te staan. De context begrijpen van deze radicale transformatie is dan ook de kern van deze dagworkshop. Als je jezelf en de wereld om je heen beter leert begrijpen dan kan je met meer zekerheid en vertrouwen belangrijke en impactvolle beslissingen maken.

Me, We, World, ICT model

De patronen achter de huidige diepgaande veranderingen begrijpen is belangrijker dan ooit, ze helpen je namelijk te navigeren in tijden van grote onzekerheid. In deze dagworkshop leer je de wereld om je heen vanuit een compleet ander perspectief te zien en daardoor veel beter te begrijpen. Je leert patronen te zien in en tussen persoonlijke (ME), organisatorische (WE), maatschappelijke (WORLD) en technologische (ICT) ontwikkelingen. Patronen die je helpen om een future-proof mindset te ontwikkelen die je zal helpen om met overtuiging persoonlijke en zakelijke beslissingen te nemen.

Inspiratie en integratie

De dagworkshop zal een volledige dag in beslag nemen en is opgedeeld in twee onderdelen. De ochtend is vooral gefocust op inspiratie en mindset. De middag is gericht op integratie en creatie. Gedurende de dag wordt informatie in de vorm van inspiratie afgewisseld met praktische oefeningen. Door middel van een Future-proof quick-scan krijg je ook een beter inzicht in hoe future-proof jij op dit moment bent en waar momenteel jouw grootste ontwikkel potentieel ligt.

Focuspunten van de dagworkshop

 • Inspiratie: Creëer een toekomst perspectief vol kansen en mogelijkheden.
 • Mindset: Leer disruptieve bedreigingen zien als disruptieve kansen.
 • Integratie: Leer alles over de kracht van technologie en netwerken.
 • Creatie: De kracht ontdekken van purpose, softskills en persoonlijk leiderschap.

Wat kan je verwachten?

Programma

 • 09:30 tot 10:00 - Ontvangt met koffie en thee
 • 10:00 tot 11:15- Go Digital (Inspiratie)
 • 11:15 tot 11:30 - Korte pauze met koffie en thee
 • 11:30 tot 12:30 - Go Digital (Mindset)
 • 12:30 tot 13:30 - Verzorgde lunch
 • 13:30 tot 15:00 - Stay Human (Integratie)
 • 15:00 tot 15:30 - Korte pauze met koffie en thee
 • 15:30 tot 17:00 - Stay Human (Creatie)
 • 17:00 tot 17:30 - Afsluiting dag

Locatie event

Deze sessie wordt gehouden op een goed bereikbare locatie ergens in het midden Nederland. Even afhankelijk van de ontwikkelingen rond de 1,5 meter regelgeving en het aantal aanmeldingen kiezen wij een locatie die het meest geschikt is om deze dagworkshop te faciliteren binnen de door de overheid voorgeschreven richtlijnen.

Inclusief boek en lunch

Op de locatie zal een gezonden lunch worden verzorgd waarbij een vegetarische optie aanwezig is. Tevens krijgen alle deelnemers van de dag een luxe hardcover van het boek ‘Humanification - Go Digital, Stay Human' (ter waarde van €29,95) gratis mee naar huis.

Over Christian

Christian daagt mensen en organisaties uit om te denken en te handelen als een surfer en helpt zo disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen. In 2011 deed Christian een unieke vinding. Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter ontdekte Christian een uniek golfpatroon in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Dit golfpatroon vormt tevens ook een blauwdruk voor de disruptieve trends die we vandaag om ons heen zien bij bij onze technologische organisaties; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische en maatschappelijke trends te voorspellen. Dit geeft individuen en organisaties meer zekerheid in de toekomst en daarmee een solide basis bij het vormen van langetermijn visies en -strategieën.

Als veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur geeft Christian Kromme lezingen, keynotes en inspiratie sessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. In de afgelopen twee jaar heeft Christian op 5 continenten gepresenteerd, in 22 verschillende landen en voor meer dan 380.000 mensen waaronder leden van koninklijke families. Zijn laatste serie keynotes werden beoordeeld tussen 8.6 en 9.8 (gebaseerd op officiële publieksfeedback/surveys).

De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification. Tijdens zijn inspirerende keynotes en workshops vertelt Christian hoe mensen en organisaties kunnen profiteren van disruptieve veranderingen. Hij daagt zijn publiek uit om te denken als een surfer. Zo weten de ze hoe zij op de volgende grote golf van verandering kunnen surfen. Dit helpt ze om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen.

Meer informatie op: https://christiankromme.nl

Opweg naar de zinsgeving economie

"Ik geloof dat steeds meer menselijke basis behoeften kunnen en zullen worden vervuld door slimme technologie. Elke nieuwe technologische golf helpt ons mensen om te voorzien in hogere menselijke behoeften. Wanneer we ons bijvoorbeeld geen zorgen hoeven te maken over het vervullen van onze fundamentele menselijke overlevingsbehoeften zoals voedsel, warmte, onderdak, water en slaap, kunnen we ons concentreren op het creëren van het volgende niveau zoals een infrastructuur die alles veiliger en comfortabeler maakt. Technologie zal steeds meer lagen van de Maslow piramide automatiseren waardoor wij als mens steeds meer zullen focussen op het hoogste niveau van de Maslow piramide. En op dit niveau gaat het over zingeving en purpose. Ik ben zeer optimistisch over de toekomst en ervan overtuigd dat we naar een samenleving gaan waarin persoonlijke groei, moraliteit, zingeving en zelfreflectie onze belangrijkste drivers zullen zijn. Een toekomt om naar uit te kijken en een toekomst die dichterbij is dan we denken."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amersfoort

Nader te bepalen

Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen