€ 10 – € 15

DAKA / Double Dutch Trailrun clinicdag 3 oktober 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Rhederoord

19 Parkweg

6994 CM De Steeg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
DAKA / Double Dutch Trailrun clinic Double Dutch gaat in samenwerking met DAKA voor de 2e keer een aantal trailrun clinics organiseren.

Over dit evenement

DAKA / Double Dutch Trailrun clinic

Double Dutch gaat in samenwerking met DAKA voor de 2e keer een aantal trailrun clinics organiseren in de unieke omgeving van Nationaal Park Veluwezoom. Spreek af met je vrienden of familie en ervaar één van deze leuke clinics.

Tijdens deze clinic krijg je instructies, waardevolle tips en ervaar je de extra beleving van een trailrun. Je zult veel meer rust ervaren dan bij het lopen in de stad of op het asfalt doordat je dichter bij de natuur staat. Door het heuvelachtige landschap en de wisselde ondergrond krijg je meer kracht in je benen en ontwikkel je sterkere enkels. We bieden naast de clinics als extra beleving de mogelijkheid om diverse nieuwe producten te testen tijdens het lopen. ON Running zal aanwezig zijn met de nieuwste trailrun schoenen om uit te proberen, POLAR zal met de beste sporthorloges meenemen waarmee je perfect al je sportactiviteiten kunt bekijken en analyseren en Powerbar is aanwezig om je te voorzien van de snelste dorstlessers en de meest krachtige energierepen.

We bieden deze clincs aan in een 5km en een 10km variant en worden gegeven door ervaren instructeurs die je meenemen over de mooiste routes ver de Posbank. Sportieve kids kunnen vanaf 10 jaar deelnemen aan de 5 km clincs, ook staat er een groot springkussen klaar, mochten ze jonger zijn. Kom je samen met je gezin of andere familieleden?

Dan kunnen we ook een GPS wandeling of andere activiteiten aanbieden zoals rijden met elektrische scooters of op een mountainbike van Veluwe Actief Oversteegen. Bij de inschrijving van de clincs zit gratis de mogelijkheid om te kleiduivenschieten (laser) en een picknick lunch bij te boeken voor een speciale prijs.

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Rhederoord

19 Parkweg

6994 CM De Steeg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen