€ 16,02 – € 21,02

Dança Ma Mi - Nelson Freitas

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Annabel

Schiestraat 20

3013 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nelson Freitas, geboren in Nederland, is een zanger, schrijver, producer en labelbaas van ‘NelsonFreitas Music’. Zijn carrière begon als break-dancer, totdat hij de frontman werd van de groep ‘Quatro’. Na drie albums werd het tijd om zijn eigen pad te volgen.

Met zijn Kaapverdiaanse roots en passie voor hip-hop, r&b en house muziek, combineerde Nelson al deze stijlen in een album genaamd ‘Magic’. Dit was zijn eerste solo album en wereldwijd heeft hij meet dan 70.000 exemplaren van het album verkocht.

Wat volgde waren 3 succesvolle albums waarop hij door bleef gaan met het combineren van verschillende stijlen. De Kaapverdiaanse ‘Zouk’ is altijd herkenbaar in de muziek van Freitas. Nelson is de samenwerking aangegaan met veel verschillende artiesten met verschillende afkomsten, waardoor de diversiteit op zijn albums altijd aanwezig was.

Onlangs heeft Nelson nog een samenwerking gehad met Broederliefde op de track ‘Oh La La’, wat tevens de officiële soundtrack van de film Bon Bini Holland 2 is geworden. Nelson is een gevestigde naam, heeft miljoenen views op YouTube en ook zijn albums zijn razend populair gebleken.

22 december staat Nelson Freitas in Annabel om er een geweldige avond van te maken. Kaarten vrijdag 30 november om 10:00 in de verkoop!

Een echt lekker Kaapverdiaans feestje, gewoon in Annabel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Annabel

Schiestraat 20

3013 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen