€ 14,18 – € 270

Dance Classics | Giel Beelen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126

3454 HV Utrecht

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 30 november staat het ‘enfant terrible’ van de Nederlandse radio bij ons op het podium. Giel Beelen heeft tocht wel zo’n beetje alles gedaan wat God verboden heeft en dat allemaal live op zender. Maar er is ook een andere kant aan Giel. Hij kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland.

Als jongetje van 8 wil hij al bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier. Giel Beelen heeft in de loop der jaren meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing en de Zilveren reismicrofoon gewonnen. Ook zette hij het wereldrecord radiomaken op zijn naam.

Tickets
VVK: € 12,50 (exclusief servicekosten)
Deur: € 17,50

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126

3454 HV Utrecht

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen