€ 39,46

Dance & Discover You Woman - OVERZICHT cursussen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Canvas Rotterdam

75-C Nieuwe Binnenweg

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dans is een middel om in beweging te komen, meer te gaan voelen en weer in verbinding te komen met ons lichaam. Het bewegen op en het verbinden met de muziek kan ons helpen om bepaalde blokkades en emoties die vast zijn komen te zitten in ons lichaam, te bevrijden.

Dans kan ons dan ook helpen om emotioneel weer in balans te komen en kan op die manier fungeren als een bewegende vorm van meditatie. We werken tijdens deze sessie met diverse elementen van persoonlijke ontwikkeling, waaronder het kwetsbaar opstellen van onszelf en daarmee ook het in contact komen met ons innerlijke kracht.

Donderdagavond 5 september pakken we groots uit! Achter de schermen vormt zich een uniek dans- en ontwikkelprogramma wat zo op het Happinez Festival thuishoort. Ben je erbij?

life & loopbaancoach Leonie Gussekloo slaat de handen ineen met mindset & danscoach Atoesa Zare om jou te bewegen. Zowel mentaal als fysiek! Deze avond is een combinatie van plezier, ontspanning, ontdekken en leren.

Reacties op eerdere editie:
''Het is meer dan een dansworkshop, je ontwikkelt je!''
''Prachtig hoe de connectie tussen mindset & beweging wordt gelegd''
''Ik ging er met tien keer zoveel energie en een prachtig nieuw netwerk vandaan! We hebben meteen een vervolgafspraak gemaakt''
''Bijzonder om onderdeel uit te maken van zo'n mooie groep vrouwen''
''Fantastische middag! Ik heb zo genoten! Een beetje uit mijn comfortzone, maar daarom juist blij dat ik het gedaan heb.''

Ontdek de 7 archetypen van de vrouw in jou met een energieke dans sessie waarin we kennis maken met diverse manieren van bewegen met invloeden uit onder andere de afro, latijns amerikaanse- en hiphop wereld. Laat je hoofd en lichaam op een verrijkende manier samenwerken. Je doet mooie inzichten op, waar je ook op andere gebieden in je leven veel profijt van hebt.

‘’Courage starts with showing up and letting ourselves be seen!’’ Brené Brown

Praktische details
Het is voor alle leeftijden en dansniveaus. Of je nu ervaring hebt met dansen of totaal niet, we zien jou en je vriendin, dochter, zus of moeder graag in comfortabele outfit verschijnen!

Investering early bird: € 37,50
2,5 uur workshop inclusief materialen & consumpties

https://www.instagram.com/atoesaz/
https://www.instagram.com/coach_leoniegussekloo

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Canvas Rotterdam

75-C Nieuwe Binnenweg

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen