Danny Vera

Danny Vera

Gepresenteerd door Bostheater Ommen
ALLE LEEFTIJDEN

Venster Acties en details

Artiesten

Danny Vera

Datum en tijd

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Danny Vera zal in het Bostheater op vrijdag 2 september 2022 grootser uitpakken dan ooit!

Over dit evenement

Bostheater Ommen presenteert: Danny Vera

Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje en we zijn dan ook buitengewoon blij met zijn komst: Danny Vera komt op vrijdag 4 september naar het Bostheater Ommen! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Zo scoorde hij met het nummer ‘Roller Coaster’ een dijk van een hit en kwam hij met datzelfde nummer als hoogste binnen in de Top2000 van Radio2 met een nummer 4 notering afgelopen december.

De singer-songwriter zal in het Bostheater op vrijdag 2 september grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album “Pressure Makes Diamonds”. Dit gaat een hele mooie, intieme avond in het Bostheater worden waarbij hits als ‘Roller Coaster’, ‘Pressure Makes Diamonds’, ‘Every Time’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zometeen door de bladeren van het bos zullen klinken. Noteer deze dus alvast met blokletters in je agenda want dit wil je niet missen!

Restitutiebeleid

Alle kaartkopers hebben op 21 oktober 2021 een e-mail ontvangen met informatie omtrent restitutie (kijk eventueel in je SPAM). Gedurende een periode van 30 dagen is het mogelijk om restitutie aan te vagen, dus tot en met 20 november 2021. Hierna vervalt je recht op restitutie en gaan wij ervan uit dat we je in 2022 zien.

Afbeelding van Danny Vera

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen