Gratis

Dans & livemuziek: Žukauskaite & Cloudfish, zondag 23 januari, 14:00 uur

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hedendaags danseres Goda Žukauskaite en de livemuziek van Cloudfish: dat is een unieke combinatie!

Over dit evenement

Op het puntje van je stoel met deze artiesten, die allen de eigenschap hebben om in het hier-en-nu een ultieme artistieke relatie met elkaar aan te gaan. De rijke en originele muziek van Cloudfish en de fysieke dimentie van de gewaagde danseres/performer Goda Žukauskaitė staan garant voor een totale theater-belevenis!

Goda Žukauskaitė (LT/NL) is een hedendaagse danseres, performer en maker. Ze studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, in de afdeling Moderne Theaterdans. Als danseres/performer is ze betrokken bij onder meer deze gezelschappen: "Kalpanarts" en "Schweigman&". Goda maakt haar eigen werk in het kader van het onderzoek genaamd "Performative Reality" waarbij ze voorstellingen heeft gedaan die 4, 9, 12, 15, 36 en 80 uur duurden. Ook ontwikkelt ze een creatief platform van optredens op een boot genaamd "Vagebond". In 2021 werd Goda genomineerd in een Danscategorie van de Piket Kunstprijzen als een van de 3 meest veelbelovende dansers.

Cloudfish, een uniek duo met zang en viool (en loopstation), speelt eigen liedjes en vrije improvisaties. De songs van indie singer-songwriter Hartog Eysman en de creaties van violist Jasper le Clercq zijn uitermate vindingrijk. Terwijl er wordt gespeeld met herkenbare elementen van jazz, 90's rock, klassiek en 'electronic soul' loopt het toch steeds anders dan gedacht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Dans & livemuziek: Žukauskaite & Cloudfish, zondag 23 januari, 14:00 uur

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen