Dansworkshops Lentekriebels & Let's dance!

Venster Acties

Dansworkshops Lentekriebels & Let's dance!

Woensdagmiddag 5, 12, 19 en 26 april kun je weer meedoen met 4 super leuke danslessen!

Door CC de Schalm

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op wo. 5 apr. 2023 13:30 CEST

Locatie

Cultureel Centrum De Schalm 77 Trappistinnentuin 5057 DJ Berkel-Enschot Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Dansworkshop Lentekriebels en Let’s dance!

Woensdag 5, 12 en 19 en 26 april, v.a. 13.30 uur, Entree € 30,- (voor 4 lessen)

Lentekriebels (3 t/m 5 jaar) van 13.30 – 14.15 uur

Tijdens deze 4 danslessen gaan de kinderen zich verdiepen in het seizoen lente. Via dans gaan we ontdekken wat de winter te bieden heeft. We dansen door de diepe sneeuw heen en blijven de hele les in beweging zodat we het niet koud krijgen! Meedansen met de bloemen, zonnestralen en nog veel meer leuke lenteactiviteiten komen aan bod. Dans je met ons mee?

In deze lessen gaan de kinderen op zoek naar een eigen bewegingstaal waarin ze dansplezier beleven en hun creativiteit kunnen inzetten. We creëren met de kinderen een eigen lentewereld waarin ze leren samenwerken en zich kunnen verdiepen in dans en beweging. Het is een lessenreeks van 4 lessen. Je schrijft je kind in voor alle 4 de lessen. Aan het einde van de laatste is er een kort toonmoment waarin de kinderen laten zien wat ze allemaal geleerd en beleefd hebben.

Let’s dance! (6 t/m 10 jaar) van 14.30 – 15.15 uur

Deze dansles is voor kids die niet stil kunnen zitten en het liefst heel de dag dansen. Het is een mix van hiphop, streetdance en de laatste tiktok trends. We werken 4 weken aan één dans waarvan in de laatste les een korte presentatie voor ouders is.

Wat deze lessenreeks uniek maakt is dat er bepaalde overstijgende thema's aan de lessen worden toegevoegd zoals samenwerken, creativiteit ontwikkelen en jezelf durven laten zien.

Over de organisator

Georganiseerd door
CC de Schalm

€ 30