DARE WEEKEND 2023: DEEPER

Venster Acties

Weinig tickets over

DARE WEEKEND 2023: DEEPER

We hebben er allemaal lang op gewacht, maar het is weer zover: DARE Weekend.

Door Best Life Church

Waar en wanneer

Locatie

Het Zwaluwnest 160 Korteraarseweg 2461 GS Ter Aar Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 dagen 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Heb jij je al je vakantie geboekt? Cancel dan nu je plannen, want deze drie dagen gaan je leven compleet op z’n kop zetten!

We hebben er allemaal lang op gewacht, maar het is weer zover: DARE Weekend. Van vrijdag 21 juli t/m zondag 23 juli gaan we met de hele community even uit de drukte, om DEEPER te gaan met elkaar en God.

Lees snel verder voor meer informatie over ‘DEEPER 2023’

Over dit evenement:

We gaan dit jaar Het Zwaluwnest bezoeken in Ter Aar, een plaats omringd door prachtige Nederlandse natuur. De accommodatie bevindt zich op een groot terrein met veel ruimte; het is de ideale plek om God, maar ook elkaar beter te leren kennen!

We zullen hier verblijven van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag, om te genieten van een uitgebreid programma. Tijdens dit weekend zullen er inspirerende sprekers komen om seminars te geven en zal DARE Worship ons in aanbidding leiden. Door het weekend heen is er ook veel ruimte voor gezelligheid, uitdagende activiteiten en diepe gesprekken. Daarnaast serveren het lekkerste eten en zijn er genoeg snacks om je buik mee te vullen!

Wij geloven dat God iets persoonlijks gaat doen in jouw leven: wacht niet langer en haal snel je kaartje voor het DARE Weekend.

Over de organisator

Georganiseerd door
Best Life Church

Website: https://www.bestlifechurch.nl/

Weinig tickets over