DARE Weekend’22 BLOODLINE

DARE Weekend’22 BLOODLINE

Venster Acties en details

€ 80

Datum en tijd

Locatie

Groepsaccomodatie Schoolbuitenhuis ,

Vrachelseheide 155

4904 TJ Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Vrijdagavond 22 juli tot en met zondagavond 24 juli is het weer tijd voor ons jaarlijkse DARE weekend vol gezelligheid, verdieping en fun.

Over dit evenement

De COVID-periode is achter de rug, de maatregelen zijn eraf. Dit betekent dat we weer een heerlijk weekendje weg organiseren. Vrijdagavond 21 juli tot en met zondagavond 23 juli is het weer tijd voor ons jaarlijkse DARE weekend vol gezelligheid, verdieping en fun. Dit keer in de prachtige bossen van Noord-Brabant.

Over dit evenement

DARE weekend is een weekend vol gezelligheid, verdieping en fun. Tijdens dit weekend zullen er geweldige sprekers vanuit de DARE community seminars geven en zal DARE Worship ons in aanbidding leiden. Daarnaast is er veel tijd voor gezelligheid, toffe activiteiten, goede gesprekken en natuurlijk zorgen we voor goed eten. De locatie ligt op een groot eigen terrein middenin een prachtig natuurgebied de Vrachelseheide waar we de bossen van Noord-Brabant gaan verkennen. Oftewel een ideale plek voor DARE Weekend 2022. Nodig iemand uit en vergeet je badpak niet mee te nemen en je allerleukste opblaasballon!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen