€ 9,99 – € 175

Das Mega Winterfest - SNOWWORLD ZOETERMEER

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SnowWorld Zoetermeer

30 Buytenparklaan

2717 AX Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hét officiële openingsfeest van het SnowWorld winterseizoen

in ZOETERMEER.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt, de bikini’s kunnen weer opgeborgen worden en de lederhosen kunnen worden afgestoft. Winter is coming!

Voor de echte après ski liefhebbers hebben we helaas niet het weer en de bergen zoals we deze kennen in de wintersportgebieden, maarrrrr….wij hebben de allergrootste indoor ski piste van Nederland: Snowworld! Waar je met je ski’s en rollende fusten bier vanaf kunt glijden.

Op zaterdag 20 oktober opent Snowworld het winterseizoen met een groot openingsfeest: DAS MEGA WINTERFEST. Gluhwein, party dj’s, bratwurst, sneeuw en feestzangers om er een spetterend feest van te maken. Alle ingrediënten om de echte après ski en tiroler feeling te krijgen zijn aanwezig. Dus kom met je vrienden, collega’s of vereniging in het meest foute après ski of tiroler outfit dan zorgen wij voor de gezelligste muziek waar je tot middernacht op kan zingen, springen en hossen!

Voor slechts €9,99 heb je vanaf 18:00 uur entree tot het Mega Winterfest en voor slecht 10 euro extra kan je voorafgaand aan het feest nog lekker snowboarden of skiën van de steilste indoorpiste van Europa.

PARTY MACHEN!

Zorg dat je op tijd je tickets hebt want VOL=VOL!
(wij feesten door tot middernacht)

#DasMegaWinterfest

PS. Wil je met een groep komen, dan hebben wij speciale biertafels voor 8 personen inclusief een meter bier. Lekkerrrrrrrrr!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SnowWorld Zoetermeer

30 Buytenparklaan

2717 AX Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen