Gratis

Data voor missiegedreven innovatie - online kennissessie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Krijg real time zicht op de ontwikkelingen in je werkgebied.

Over dit evenement

Grote maatschappelijke uitdagingen hebben één ding gemeen: innovatieve (technologie)bedrijven spelen een cruciale rol om deze uitdagingen op te lossen. Maar welke bedrijven zijn dat? Wie werken aan klimaat-, energie-, voedsel-, zorg- en veiligheidsoplossingen en wat is hun rol?

Data voor missiegedreven innovatie

Tijdens de kennissessie ‘Data voor missiegedreven innovatie’ gaan we in op ecosysteem-ontwikkeling rond de grote maatschappelijke uitdagingen.

Health Valley is het grootste life science- en health-netwerk in Nederland en speelt een belangrijke rol in het verbinden van relevante partijen. Marc Kalf, Ecosystem Director bij Health Valley, is verantwoordelijk voor deze netwerkontwikkeling. Hij vertelt hoe Health Valley, onder andere door gebruik te maken van de Innovatiespotter-data, deze netwerkontwikkeling vormgeeft.

Ondernemen met een missie

Willem Overbosch is pionier en expert op gebied van online duurzaam ondernemen en de oprichter van MKB Service Desk. Hij vertelt hoe hij in zijn werk de verbinding legt tussen data, duurzame missies en ondernemerschap. Willem Overbosch is tevens de presentator van de kennissessie.

Sprekers:

  • Marc Kalf, Ecosystem Director, Health Valley
  • Gea Vellinga, Innovatiespotter
  • Presentator: Willem Overbosch, Driven by Entrepreneurship

Doelgroepen:

  • Beleidsontwikkelaars en beleidsuitvoerders rond innovatie, technologie en duurzaamheid
  • Wie actief is voor de landelijke innovatiemissies en voor de Topsectoren

Aanmelden:

Meld je aan voor deze één uur durende online kennissessie via de registratieknop. De link voor de bijeenkomst ontvang je 24 uur van tevoren.

  • Donderdag 24 februari van 09:30-10:30

Deelnemen:

Deelnemen is kosteloos

Niet beschikbaar, maar wel geïnteresseerd in een kennissessie? Neem contact op met Thomas van der Sluis; t.van.der.sluis@innovatiespotter.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Innovatiespotter

Organisator van Data voor missiegedreven innovatie - online kennissessie

Innovatiespotter is een data science bedrijf dat met artificial intelligence startups en MKB identificeert rond innovatie, technologie en duurzaamheid. We analyseren data en clusteren bedrijven bij topics als duurzame energie, agri & food, health, water, logistiek, ICT en hightech.
Meer weten? Kijk op onze website

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen