€ 0 – € 132,25

Datacenter Restwarmte & Innovatie 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Johan Cruijff Arena

ArenA Boulevard 1

1100 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Congres ter bevordering van de Energietransitie door gebruik van Datacenter Restwarmte & Innovatie.

Na het succes van vorig jaar organiseert de Dutch Data Center Association (DDA) op 10 oktober 2018, de Dag van de Duurzaamheid, de tweede editie van het Datacenter Restwarmte & Innovatie congres. Dit jaar vindt het congres plaats in de Johan Cruijff Arena, een van de duurzaamste stadions ter wereld.


WAAROM?
Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De doelstelling is kraakhelder: het bevorderen van de Energietransitie door datacenter restwarmte- en innovatie initiatieven te starten en versterken. Door best practices met alle stakeholders te delen, kan verdere verduurzaming van de digitale sector gerealiseerd worden en gaan we richting een duurzame, circulaire economie.

Tijdens het congres in 2017 zijn er reeds plannen omtrent datacenter restwarmte gemaakt, waarvan meerdere inmiddels in uitvoering. Met de komst van het Voorstel voor hoofdlijnen van het Klimaatakkoord wil de sector de inspanningen nog verder in een stroomversnelling brengen. Met diverse keynotes, projectpresentaties en een Klimaatakkoord Forum beoogt de DDA de juiste partijen en ideeën met elkaar te verbinden. Bovendien is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken op de beursvloer en tijdens de Netwerkborrel.


VOOR WIE?

Het congres heeft als doel om echt stappen te zetten en concreet projecten te initiëren en te versnellen. Het congres brengt 200 tot 250 bezoekers van diverse pluimage bij elkaar, waaronder datacenters, beleidsmakers, vastgoed professionals, warmte- en energiebedrijven, engineers, leveranciers en financiers.


PROGRAMMA

12:00 - Welkom met lunch in beursruimte

13:00 - Kick-Off door dagvoorzitter Marc Gauw

13:10 - Diverse keynotes: waar staan we en waar liggen kansen?

14:15 - Pauze

14:45 - Breakout tracks

-> Datacenter restwarmte projecten
-> Datacenter innovatie projecten
-> REOS Nationale Ruimtelijke Strategie voor Datacenters

16:00 - Pauze

16:20 - Diederik Samsom: de status van het Klimaatakkoord

16:35 - Forum: datacenters en het Klimaatakkoord

17:00 - NetwerkborrelEVENT PARTNER WORDEN?
Er zijn diverse partnership mogelijkheden om aandacht te vragen voor uw eigen activiteiten, initiatieven en projecten op het gebied van restwarmte en innovatie. Voor partnermogelijkheden neem contact op door een email te sturen naar info@dutchdatacenters.nl.


AANMELDEN

Er is een beperkte hoeveelheid plaatsen beschikbaar, reserveer dus snel uw ticket!

Deelnemer of partner van de DDA? Dan heeft u mogelijk recht op een gratis entreeticket. Neem contact met ons op via info@dutchdatacenters.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Johan Cruijff Arena

ArenA Boulevard 1

1100 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen