€ 9,53 – € 58,88

Dauwpop 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dauwpop Terrein

Luttenbergerweg 31

7448 RZ Hellendoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

➤ 25 jaar Dauwpop!

Donderdag 30 mei is het tijd voor de 25e editie van Dauwpop. Een festival met (inter)nationale top acts op een unieke locatie middenin de bossen van het Overijsselse Hellendoorn.

De eerste headliner voor Dauwpop 2019 is Nothing But Thieves!

Deze Engelsen hebben in korte tijd een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd en grote hits op hun naam staan als “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry” en hun afgelopen week verschenen nummer “Forever & Ever More” (3FM megahit!). Nothing But Thieves is de ultieme mix van Royal Blood en Muse met een vleugje Queens Of The Stone Age. We zijn dan ook ontzettend blij deze band te mogen verwelkomen op Dauwpop!


➤ Info

Terrein open: 12.00 uur
Einde: 23.00 uur

Er zijn maximaal 500 kindertickets verkrijgbaar. Indien deze zijn uitverkocht dan is het mogelijk om gewone tickets voor je kind te kopen. Kinderen t/m 8 jaar hebben gratis entree. Let op: de kindertickets waren in 2017 binnen een paar dagen uitverkocht! Wacht niet te lang.

Een parkeerticket is geldig voor één auto. Parkeertickets zijn op de dag zelf ook verkrijgbaar maar zijn in de voorverkoop goedkoper. Je fiets stallen is gratis.

ᵒ Bij het aanschaffen van een CJP-ticket moet je in het bezit zijn van een geldige CJP-pas.

Zonder festivalticket is je campingticket niet geldig.

ᵒ Meer informatie en huisregels volgen binnenkort op onze officiële website. Voor vragen die niet kunnen wachten kun je contact opnemen via info@dauwpop.nl. Volg ons via social media om op te hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM


Aan het gecommuniceerde programma kunnen geen rechten ontleend worden. Je koopt een toegangsbewijs voor het evenement en niet voor het optreden van één artiest. In geval van afgelasting van het hele evenement zal de organisatie uitsluitend het toegangsgeld en niet de voorverkoopkosten op vertoon van een geldig toegangsbewijs restitueren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dauwpop Terrein

Luttenbergerweg 31

7448 RZ Hellendoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen