€ 11,44

Dave Janssen: Turbid mashing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Walhalla Craft Beer

10 Spijkerkade

1021 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dave Janssen: Turbid mashing: Carbohydrate composition and utilization in lambic fermentation

Turbid mashing is traditional mashing process used in modern lambic brewing that produces a wort rich in carbohydrates that are unfermentable to typical brewing yeasts. This talk will look at the carbohydrate composition of turbid mashed wort, and how the carbohydrates are processed during fermentation of lambic. Turbid mashed wort will also be compared to wort produced from more traditional step and decoction mashes. Finally, the carbohydrate composition of turbid mashed wort will be used to speculate on alternative methods to yield a wort rich in longer chain carbohydrates.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Walhalla Craft Beer

10 Spijkerkade

1021 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen