€ 0 – € 103,94

David Hogan in Maastricht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stayokay Maastricht

101 Maasboulevard

6211 JW Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
David Hogan in Maastricht

Over dit evenement

David Hogan in Maastricht

In Mattheus 10 geeft Jezus ons de opdracht om overal te vertellen dat het koninkrijk van de hemel toegankelijk is en binnen handbereik. Onderdeel van die boodschap is dat we autoriteit hebben gekregen om zieken te genezen, de doden levend te maken en bevrijding te brengen bij mensen die gebonden zijn door machten van de duisternis.

We geloven dat jij geroepen bent om de hemel op aarde te brengen en dat God door jou heen wil werken om Zijn goedheid te laten zien in de situaties waar Hij jou geplaatst heeft om zichtbaar, vol van liefde en betrokken te zijn.

Op 26 en 27 Maart organiseren we een conferentie met David Hogan in Maastricht. David Hogan laat samen met zijn familie de liefde van de Vader zien door een radicale, bovennatuurlijke levensstijl. Uit hun levens en bediening zijn ontelbaar veel fantastische wonderen voortgekomen. David Hogan en zijn familie zijn voornamelijk actief in conflict regio’s over deze wereld en ze hebben meer dan 48 mensen uit de dood zien opstaan.

De conferentie bestaat uit twee delen. Het is mogelijk om deze afzonderlijk te volgen of bij beiden aanwezig te zijn. Overdag is er een tweedaagse training van Kingdom Lifestyle waarvoor een vergoeding gevraagd wordt. ’s Avonds zijn er Fire Nights die vrij toegankelijk zijn.

Kingdom Lifestyle Next Level dagen

Next Level dagen zijn er om jou toe te rusten in de roeping die God over je leven heeft gelegd. Tijdens deze dagen zal David Hogan onderwijs geven, getuigenissen delen, vragen beantwoorden en is er tijd voor gebed en bediening. Het is een unieke kans om deze dagen wat intensiever met David Hogan op te trekken en van hem te leren hoe de hemel op aarde te brengen met de liefde van onze goede hemelse Vader. Zowel op de dinsdag als de woensdag hebben we twee trainingsblokken van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00. De kosten voor deze twee dagen zijn tot 1 maart 79, - euro (early bird) en daarna 98, - exclusief toeslag Eventbride. Voor beide dagen is het mogelijk om een lunch te reserveren op locatie.

NLM Fire Nights

Nieuw Leven Fire Nights zijn fantastische avonden samen met de Heilige Geest. Ze zijn vol aanbidding, inspirerend onderwijs, getuigenissen met tijd voor gebed en bediening. Op deze avonden zullen Peter en Michelle Powell de aanbidding leiden samen met het NLM-aanbiddingsteam. David Hogan zal op beide avonden spreken. De toegang voor deze avonden is gratis; nodig dus al je vrienden en familie uit. Het is wel belangrijk dat je voor elke avond afzonderlijk een ticket reserveert.

Voor beiden evenementen hebben we een maximaal aantal tickets vanwege de ruimte die we hebben op de locatie. Wacht niet te lang met reserveren.

Programma

Dinsdag 26 maart

10:00 – 12:00 Next Level Training, sessie 1

12:00 – 14:00 Break

14:00 – 16:00 Next Level Training, sessie 2

19:30 – 22:00 NLM Fire night

Woensdag 27 maart

10:00 – 12:00 Next Level Training, sessie 3

12:00 – 14:00 Break

14:00 – 16:00 Next Level Training, sessie 4

19:30 – 22:00 NLM Fire night

Locatie

De Next Level trainingsdagen en de Firenights vinden plaats in het centrum van Maastricht op de locatie van Stayokay Maastricht (Maasboulevard 101, 6211 JW Maastricht). Een prachtige locatie aan de Maas en aangrenzend aan het stadspark en 5 minuten lopen van het mooie winkelcentrum en restaurants.

Tickets

Early Bird Nextlevel dagen dinsdag 26 en woensdag 27 maart, 79, - euro tot 1 maartNext Level dagen dinsdag 26 en woensdag 27 maart, 98, - euro Lunch tickets voor dinsdag en woensdag 30, - euro NLM Fire Night dinsdag 26 maart – GRATIS NLM Fire Night woensdag 2 maart – GRATISHet is mogelijk om via Eventbride een gift te doen voor dit evenement. De ticketprijzen zijn exclusief administratie kosten van max. 5,94 per ticket.

Nieuw Leven

Nieuw Leven is een kerk die conferenties organiseert waarin christenen worden toegerust om Gods tegenwoordigheid te brengen op de plekken waar Hij hen plaatst en leidt en zo, door zichtbaar, liefdevol en betrokken te zijn, Gods Koninkrijk te bouwen. www.nieuwlevenmaastricht.nl

Kingdom Lifestyle

Kingdom Lifestyle heeft als missie het bouwen van sterke gemeenschappen waarin mensen opbloeien tot krachtige leden van de samenleving met Gods tegenwoordigheid zichtbaar op hen. Kingdom Lifestyle doet dit door middel van diverse scholen en trainingen, coaching (individueel en teams) en woongemeenschappen waar mensen leren om samen Jezus' leven te leren leven. https://kingdomlifestyle.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stayokay Maastricht

101 Maasboulevard

6211 JW Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen