DDC BC Event 10 november 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nu de meeste #Covid_19 maatregelen verder ingetrokken zijn, kunnen we elkaar op lokatie trefffen.

Over dit evenement

Het is weer zover. We kunnen jullie op locatie uitnodigen. Eindelijk weer een DDC BC event face-to-face, in levenden lijve, live! Wat hebben we elkaar lang niet meer getroffen. Zoals je hieronder kunt zien hebben we weer een ouderwets programma met buffet, sessies en een afrondende borrel. Wat niet ouderwets is, zijn Van der Valk's richtlijnen in het kader van Corona. Lees hieronder meer hierover.

We zien er naar uit om jullie weer in levenden lijve te ontmoeten op 10 november.

[We kijken naar de mogelijkheden om een deel van de avond te streamen.]

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal | Bastion 73 | 3905 NJ Veenendaal.

Registratie

We hebben het aantal deelnemers gemaximeerd op 150. Plaats genoeg. We willen je toch vragen om, als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, je dan ook weer af te melden, zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda

  • 18:00 – 18:45 Ontvangst met buffet
  • 18:45 – 19:00 Welkom
  • 19:00 – 20:00 Parallel sessies (ronde 1)
  • 20:00 – 21:00 Parallel sessies (ronde 2)
  • 21:00 – 22:00 Borrel

Sessies

1. Personaliseren in Business Central - Functioneel

Sprekers: Rob Gabriels en Peter Wijntjes

Stel Business Central wordt als perfecte opvolger van NAV aan mij als gebruiker getoond. Hoe vind ik mijn weg in deze nieuwe omgeving, zodat ik weer razendsnel mijn taken kan uitvoeren als voorheen?

Een eindgebruiker is geholpen met een systeem dat zijn/haar dagelijkse werkzaamheden ondersteunt. Hiervoor kent Business Central o.a de optie Personaliseren.

In deze sessie gaan Peter en Rob op zoek naar de mogelijkheden en voorwaarden om het nieuwe systeem naar eigen hand te zetten.

2. Werken met XML in AL - Technisch

Spreker: Arend-Jan Kauffmann

Heb je wel eens met XML gewerkt in C/AL? Waarschijnlijk heb je dat met .Net objecten gedaan. Het is best een uitdaging om dat naar AL over te zetten. Natuurlijk wordt XML volledig ondersteund in AL code, maar er zijn best wat verschillen waardoor je de code zult moeten aanpassen of zelfs herschrijven.

Tijdens deze sessie bespreken we hoe AL code met XML werkt en wat de verschillen zijn met C/AL. Met de nodige tips en tricks die je veel tijd kunnen besparen!

3. Automatisch testen van je API - Technisch/Functioneel

Spreker: Luc van Vugt

In de 2e editie van zijn boek Automated Testing in Microsoft Dynamics 365 Business Central besteed Luc van Vugt aandacht aan het testen van Business Central APIs. Nog voor het boek uit is deelt hij het e.e.a. over dit onderwerp met jullie in deze sessie. Het zal m.n. een technische sessie zijn, maar zoals zo vaak in Luc's sessies omtrent test automation zit er ook wel een functioneel tintje aan.

Corona richtlijnen - als opgesteld door Van der Valk

Zoals tijdens de persconferentie op 14 september is aangekondigd, hoeven wij met het plaatsen van de opstelling geen rekening meer te houden met de 1,5 meter afstand regel. Om er zeker van te zijn dat iedereen die aan de bijeenkomst gaat deelnemen geen COVID-19 onder de leden heeft, vragen wij om uw coronatoegangsbewijs.

Op de eerste etage scannen wij bij onze salesbalie uw QR-code (uw coronatoegangsbewijs) die door middel van de Corona Check App zichtbaar wordt. Indien u niet gevaccineerd bent en wilt testen willen wij u verwijzen naar testenvoortoegang.org. Op deze website treft u alle informatie omtrent het inplannen van een test. De testuitslag is 24 uur geldig. Indien uw bewijs in de ochtend is gescand, dan hoeft u deze niet opnieuw te tonen voor een eventuele lunch, borrel of diner.

Mocht u geen coronatoegangsbewijs kunnen tonen, dan kunnen wij u helaas niet ontvangen.

Wij willen u vragen uw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Bent u verkouden of heeft u griepverschijnselen? Dan vragen wij u om hier zorgvuldig mee om te gaan en de richtlijnen van de Rijksoverheid te volgen.

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Dutch Dynamics Community

Organisator van DDC BC Event 10 november 2021

The Dutch Dynamics Community organizes events for Microsoft Dynamics professionals to share knowledge and experiences.

 

Sponsored by multiple Microsoft Dynamics partners, customers and freelancers we are able to keep the entrance free for all attendees.

 

Independent, thorough and up to date!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen