DDC BC Event 12 januari 2021

Venster Acties

DDC BC Event 12 januari 2021

Daar zijn we eindelijk weer. Voor degene die al die 10 jaar erbij waren, zal dit misschien voelen als onze allereerste sessie bij Van Essen.

Door Dutch Dynamics Community

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 12 jan. 2021 10:30 - 12:00 PST

Locatie

Online

Over dit evenement

Daar zijn we eindelijk weer. Corona heeft ook de DDC in de war gebracht. Ineens ging iedereen online, met het dagelijks werk en met allerlei manifestaties. Het gewoon online brengen van onze sessies leek ons niet hetgeen waar we met z'n allen behoefte aan hadden. Maar wat dan wel? Natuurlijk, het face-to-face elkaar weer ontmoeten. Het duurde even voor we daar een Corona-bestendige oplossing voor hadden. Op locatie ging het helaas niet worden, dus toch online. En dat gaan we doen op http://gather.town. Hoe dat zal zijn? Dat gaan we met jullie allemaal ervaren. Een testdrive met een select groepje heeft ons i.i.g. hoopvol gestemd.

Voor degene die al die 10 jaar erbij waren, zal dit misschien voelen als onze allereerste sessie bij Van Essen in Barneveld: spannend en nieuw. Dat zal het zeker voor ons zijn. Ons hoofddoel is om ons weer samen te brengen en natuurlijk ook wat kennis te delen. Op dit BC-event heb we daarvoor twee Ask the expert sessies ingepland, met Arend-Jan Kauffmann en Luc van Vugt. Sessies met een hoog interactief gehalte: jullie vragen m.b.t. de onderwerpen (zie hieronder) zullen de leidraad zijn. We beginnen klein en daarom met één ronde van twee sessies.

Locatie

Het event wordt online gehouden op http://gather.town. Zie onderaan een paar aanwijzingen.

Registratie

Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! We houden een wachtlijst bij als er meer dan 100 inschrijvingen komen. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, meldt je dan ook weer af zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda

  • 19:30 – 19:45 Ontvangst
  • 19:45 - 19:50 Opening
  • 19:50 – 20:35 Ask the expert sessies
  • 20:35 – 21:00 Virtuele borrel

Sessies

Zowel Arend-Jan Kauffmann als Luc van Vugt mogen wel gezien worden als de guru's in de BC wereld op hun favoriete onderwerp, respectievelijk APIs, HTTP Client, JSON en XML en Test Automation. In hun Ask the expert sessies kun je hun al je vragen stellen m.b.t. hun onderwerp. Om de kans groter te maken dat je ook een goed antwoord krijgt nodigen we je uit om je vraag/vragen vooraf aan hen te mailen. Zie hun e-mailadressen hieronder.

1. Ask the expert: Test Automation - Technisch/Functioneel

Expert: Luc van Vugt - lvanvugt@fluxxus.nl

2.Ask the expert: APIs, HTTP Client, JSON en XML - Technisch/Functioneel

Expert: Arend-Jan Kauffmann - aj@kauffmann.nl

Aanwijzingen gather.town

  1. Heb je je aangemeld, dan sturen we je meer info toe o.a. m.b.t. het inloggen op gather.town
  2. Je toegang tot het gather.town event zal op basis zijn van het e-mailadres waarmee je inschrijft voor dit BC-event
  3. Meldt je ook ruim voor 12 januari aan op gather.town met hetzelfde e-mailadres; kun je tevens geluid en camera testen

Over de organisator

Georganiseerd door
Dutch Dynamics Community

The Dutch Dynamics Community organizes events for Microsoft Dynamics professionals to share knowledge and experiences.

 

Sponsored by multiple Microsoft Dynamics partners, customers and freelancers we are able to keep the entrance free for all attendees.

 

Independent, thorough and up to date!

Verkoop beëindigd