DDC BC Event 15 januari 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht

Winthontlaan 4 -6

3526 KV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met het eerste BC event van het jaar luiden wij 2019 in. Met 3 parallelsessies, die, zoals inmiddels gebruikelijk, 2 keer gegeven worden, gaan we op 3 verschillende onderwerpen in. Na de parallelsessies is er zoals gebruikelijk een netwerkborrel waarbij wij met elkaar op het nieuwe jaar kunnen proosten.

Locatie

Het event wordt gehouden in:

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 -6
3526 KV Utrecht

Registratie

Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! We houden een wachtlijst bij als er meer dan 200 inschrijvingen komen. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, meldt je dan ook weer af zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda

18:00 – 18:45 Ontvangst met buffet
18:45 – 19:00 Welkom
19:00 – 20:00 Parallel sessies (ronde 1)
20:00 – 21:00 Parallel sessies (ronde 2)
21:00 – 22:00 Borrel

Sessies

1. Business Central en Flow – functioneel
Spreker: Wilfred de Ridder

In deze sessie neemt Wilfred de Ridder je mee in een aantal mogelijkheden die de combinatie van Business Central en Flow te bieden heeft. Als functioneel Consultant krijg je met Flow de kans om zelf oplossingen voor je klant te realiseren, zonder daarvoor een technische collega te hoeven inschakelen. Uiteraard zijn er beperkingen, maar los daarvan is er altijd wel een oplossing te bedenken.

Ontdek hoe je Business Central simpel kunt laten samenwerken met andere applicaties. In deze sessie zullen niet alle mogelijkheden besproken kunnen worden, maar we hopen dat je er aan het eind net zo enthousiast over bent als de spreker.

2. Developing Business Central Extensions (Engels) – devops
Spreker: Freddy Kristiansen, Microsoft

With extension development changing from C/SIDE to Visual Studio Code, we are also changing to a professional development environment, which adds a lot of opportunities for partners to setup source code management and CI/CD (Continuous Integration/Continuous Delivery), which can help you ensure quality of your app and Business Continuity for your customers.

3. DotNet in Business Central – technisch
Spreker: Arend-Jan Kauffmann, Cloud Ready Software

Met de komst van AL voor Business Central on-premise hebben we de mogelijkheid om rechtstreeks .Net te gebruiken vanuit AL code. Hoe werkt dat eigenlijk? Waar moet je op letten? In deze sessie bespreekt MVP Arend-Jan Kauffmann hoe AL code en .Net samenwerken. Ook met oog voor de mogelijkheden van .Net in Business Central online.

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht

Winthontlaan 4 -6

3526 KV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen