DDC NAV Event 10 oktober 2017

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor uw deelname. De registratie is volbracht.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor uw deelname. De registratie is volbracht.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met Directions US de afgelopen week druppelden er allerlei berichten door over Dynamics 365 ‘Tenerife’. Wel of geen nieuwe release? On-premise en cloud? Heel anders dan we de afgelopen jaren gewend waren van Microsoft. Als je niet in de gelegenheid bent om je licht op te steken op Directions EMEA, dan kun je bij ons terecht op 10 oktober a.s. in Veendaal. Ons eerste NAV event van het het nieuwe seizoen staat geheel in het teken van Dynamics 365 platform. Zowel in brede zin in de plenaire sessie, als technisch en functioneel in meer detail tijdens 2 parallelsessies.

Locatie
Het event wordt gehouden in:

Van der Valk Hotel Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

Registratie
Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! We houden een wachtlijst bij als er meer dan 200 inschrijvingen komen. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, meldt je dan ook weer af zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda

17:30 – 18:30 Ontvangst met buffet
18:30 – 18:45 Welkom
18:45 – 19:30 Plenaire sessie
19:45 – 21:00 Parallelsessies
21:00 – 22:00 Borrel

Sessies

Plenaire Sessie: Dynamics 365 Platform
Spreker: Jan Brouwer

Tijdens de Directions conference is Dynamics 365 platform aangekondigd. In de plenaire sessie zal Jan Brouwer, Business Group Lead Dynamics bij Microsoft, ingaan op de huidige stand van zaken. Wat is de toekomst van Dynamics NAV / Dynamics 365 volgens Microsoft, welke strategie gaat gevolgd worden? Dit is interessant voor iedereen en daarom doen we dit in een plenaire sessie.

Sessie 1: What's New in Dynamics NAV / Dynamics 365 - Technisch
Sprekers: Eric Wauters en Arend-Jan Kauffmann

Laat je door Eric Wauters (“Waldo”) en Arend-Jan Kauffmann bijpraten over de technische ontwikkelingen van Dynamics NAV / Dynamics 365. Wat is de laatste stand van zaken rondom de nieuwe ontwikkelomgeving, wat kun je met API’s, zijn er vernieuwingen in de database… kom het allemaal te weten tijdens deze sessie. Fasten your seatbelts… it’s gonna be a ride…

Sessie 2: What's New in Dynamics NAV / Dynamics 365 - Functioneel
Spreker: John Speulman

Dynamics 365 / Dynamics NAV maakt een constante ontwikkeling door. Er worden voortdurend nieuwe functionaliteiten toegevoegd. In deze sessie gaan we dieper in op deze functionaliteiten en blikken we ook even kort naar de toekomst wat er nog aan gaat komen. Laat je tijdens deze sessie helemaal bijpraten!

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen