Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

DDC NAV Event 17 april 2018

Dutch Dynamics Community

Dinsdag 17 april 2018 van 18:00 tot 22:00 (CEST)

DDC NAV Event 17 april 2018

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Bezoeker   meer info 1 Ticket Beëindigd Gratis  

Evenementdetails

Het volgende NAV event staat weer voor de deur. Op 17 april a.s. gaat het weer gebeuren. Zo vlak voor de Paasdagen hebben we het programma weer rond gekregen, waarin we weer een balans gezocht hebben tussen technisch, functioneel en technisch/functioneel. Voor elk wat wils. Lees hieronder en kies wat van jouw gading is en meldt je aan. Tot ziens op in Tiel.

Namens het hele bestuur willen we jullie bij deze een mooi Paasweekeinde toe.

Agenda

18:00 – 18:45 Ontvangst met buffet
18:45 – 19:00 Welkom
19:00 – 20:00 Parallel sessies (ronde 1)
20:00 – 21:00 Parallel sessies (ronde 2)
21:00 – 22:00 Borrel

Locatie
Het event wordt gehouden in:

Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ
Tiel

Registratie
Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! We houden een wachtlijst bij als er meer dan 200 inschrijvingen komen. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, meldt je dan ook weer af zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sessies

Sessie 1: AVG/GDPR en Dynamics NAV - Functioneel

Spreker: Arno Mouwen, 2-Control

Implementatie van AVG (Algemene verordening gegevensbescherming, ook wel bekend als GDPR) is een organisatie specifiek proces. Om te voorkomen dat met hagel wordt geschoten is het van belang een doelgerichte aanpak te hanteren, die uw organisatie past en gericht is op Microsoft Dynamics NAV.

Arno Mouwen neemt jullie mee in de nieuwe Europese privacy wetgeving en verteld waar in het algemeen en met betrekking tot Dynamics NAV rekening mee moet worden gehouden.

Aan de hand van een controle lijst laat hij zien hoe AVG effectief te implementeren is. Een praktisch hulpmiddel voor zowel de Microsoft partner als voor diens klanten.

Sessie 2: Dynamics NAV 2018 API – out of the box - Functioneel/Technisch

Spreker: Peter Wijntjes, Bizzbrain

NAV2018 en Dynamics NAV 365 Business Central bieden out of the box een nieuw platformonderdeel: een API. Doel hiervan is om NAV als een service (SAAS) oplossing te kunnen gebruiken, zeg maar NAV als “black-box”.

Tijdens deze presentatie zal worden gekeken naar het concept API, naar wat er “out-of-the box” beschikbaar is om NAV als black box te gebruiken en hoe de API via het ODATA v4 protocol is aan te roepen vanuit verschillende externe omgevingen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan hoe en door wie deze uitbreiding het best kan worden ingezet en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn voor het op maat inzetten, wellicht “out-of-the-box” te denken.

Sessie 3: Masterdatamanagement door Workflows en Data Exchange Framework – een business case - Technisch

Spreker: Jan Boes, QBS

Binnen onze organisatie maken we gebruik van zes databases. Eén voor het vastleggen van master data en 5 voor operationele data. In deze sessie geef ik een functioneel en technisch overzicht hoe we de master data synchroniseren vanuit de master naar de operationele databases.

De NAV onderdelen die belicht worden zijn Workflow management (wat moeten we synchroniseren) en het Data Exchange Framework (data definitie en feitelijke data).

Heb je vragen over DDC NAV Event 17 april 2018? Neem contact op met Dutch Dynamics Community
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Nederland

Dinsdag 17 april 2018 van 18:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Dutch Dynamics Community

The Dutch Dynamics Community organizes events for Microsoft Dynamics professionals to share knowledge and experiences.

 

Sponsored by multiple Microsoft Dynamics partners, customers and freelancers we are able to keep the entrance free for all attendees.

 

Independent, thorough and up to date!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.