Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

DDC NAV Event 29 maart 2016

Dutch Dynamics Community

Dinsdag 29 maart 2016 van 18:00 tot 22:00 (CEST)

DDC NAV Event 29 maart 2016

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Bezoeker   meer info 40 Tickets Beëindigd Gratis  

Evenementdetails

Het is bijna lente! En die laten we graag beginnen met een interessante avond rondom Dynamics NAV. Op 29 maart komen we bij elkaar in de Evenementenhal Gorinchem. Voor velen al een bekende locatie, we zijn hier al twee keer eerder geweest.

Deze avond willen we drie onderwerpen rondom, hoe kan het ook anders, Dynamics NAV 2016 bespreken. En vanwege de positieve feedback doen we het deze keer weer met een herhaling. Dus iedereen heeft de mogelijkheid om de sessies van twee verschillende onderwerpen bij te wonen. Of twee keer dezelfde sessie natuurlijk als je er geen genoeg van kunt krijgen. ;-)

Ook deze keer hebben we een bijzondere gastspreker weten te strikken. Speciaal voor de Dutch Dynamics Community komt Dynamics NAV MVP Gunnar Gestsson uit IJsland naar ons toe!

Locatie

Het event wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem
Adres: Franklinkweg 2, 4207 HZ Gorinchem.

Registratie

Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! We houden een wachtlijst bij als er meer dan 200 inschrijvingen komen. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, meldt je dan ook weer af zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda

16:00 – 18:00 DynamicsPro examens
18:00 – 18:45 Ontvangst met buffet
18:45 – 19:00 Welkom
19:00 – 20:00 Parallel sessies
20:00 – 21:00 Parallel sessies
21:00 – 22:00 Borrel

Sessies

Inkomende documenten in NAV 2016 - Functioneel

Spreker: Jorrit Mertens

Vaak komen opdrachten of facturen binnen als bijlage per email of op papier (bonnetjes!). In Dynamics NAV moet je dan deze documenten overtypen, maar waar blijft het origineel dan?

Met de functionaliteit van Inkomende documenten kun je de (gescande) documenten koppelen aan het boekstuk in Dynamics NAV. En er bestaat de mogelijkheid om dit uit te breiden met OCR om automatisch gegevens in te vullen. Tijdens deze sessie krijg je een overzicht hoe dit werkt en welke mogelijkheden dit biedt.

Data Exchange Framework in NAV 2016 - Functioneel / Technisch

Spreker: Gunnar Gestsson (English)

The Data Exchange Framework is a generic tool that enables data import / export based on files or web services. It is possible to define the format of the incoming data and map this format to fields in Dynamics NAV.
 
This functionality can be used to transform OCR data into real data in NAV. Or to import bank statements. Or to import data from a web service. Or to.... Come to this session to learn more about the possibilities and how it is used within Dynamics NAV.

Extension Packages in NAV 2016 - Technisch / Functioneel

Spreker: Arend-Jan Kauffmann

In Dynamics NAV 2016 is een compleet nieuwe mogelijkheid gekomen om je aanpassingen uit te leveren. Een .navx bestand in plaats van het oude bekende .fob bestand. Er zijn duidelijk voordelen verbonden aan deze manier van uitleveren, maar hoe werkt het eigenlijk?

Tijdens deze sessie gaan we in op de mogelijkheden en onmogelijkheden van NAV Extensions. Uiteraard wordt uitgelegd hoe je een Extension package maakt en installeert. En er wordt ingegaan op de consequenties vanuit het perspectief van de partner en de klant.

Heb je vragen over DDC NAV Event 29 maart 2016? Neem contact op met Dutch Dynamics Community
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Nederland

Dinsdag 29 maart 2016 van 18:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Dutch Dynamics Community

The Dutch Dynamics Community organizes events for Microsoft Dynamics professionals to share knowledge and experiences.

 

Sponsored by multiple Microsoft Dynamics partners, customers and freelancers we are able to keep the entrance free for all attendees.

 

Independent, thorough and up to date!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.