€ 251,62 – € 309,51

DDMA Customer Data Award Night 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Westergasfabriek - Machinegebouw

Pazzanistraat 33

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 19 november 2020 vindt de DDMA Customer Data Award Night plaats in het Machinegebouw bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

De DDMA Customer Data Award Night is gericht op professionals die slim gebruik van data zien als factor om zich te onderscheiden. Als bezoeker van de Customer Data Award night ga je naar afloop naar huis met concrete voorbeelden van bedrijven en inspiratie om zelf een vervolgstap te maken binnen jouw organisatie. Ook krijg je een kijkje in de keuken bij organisaties die klantdata op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol hebben ingezet afgelopen jaar. De organisatie die van data iets moois heeft weten te maken zal bekroond worden met de Customer Data Award 2020.

De Customer Data Award
De Customer Data Award is een jaarlijkse prijs die door DDMA wordt uitgereikt. Organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weten toe te passen, maken kans op de award. Klik hier voor meer informatie over de awards.

Organisatie
De DDMA Customer Data Award Night is een initiatief van de Commissie Data Decisions and Engagement (DDE), onderdeel van DDMA, de vereniging voor marketing en data. Op basis van de pijlers Data (fundament for future growth), Decisions, (predictive enterprise) & Engagement (omnichannel customer engagement) heeft de commissie als doel het kennisniveau binnen de data driven marketingbranche te verhogen. Om zo van data iets moois te maken en uiteindelijk de klant een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Door het organiseren van de Customer Data Award Night werkt de commissie aan het doel om het kennisniveau in de sector te verhogen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Westergasfabriek - Machinegebouw

Pazzanistraat 33

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen