Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

DDMA Customer Data Award Night 2020

DDMA

Donderdag 19 maart 2020 van 16:30 tot 23:00 (CET)

DDMA Customer Data Award Night 2020

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
DDMA leden ticket 19 mrt. 2020 € 199,00 € 8,95 € 43,67
Regular ticket 19 mrt. 2020 € 245,00 € 10,79 € 53,72

Deel DDMA Customer Data Award Night 2020

Evenementdetails

Op donderdagavond 19 maart 2020 vindt de DDMA Customer Data Award Night plaats in het Machinegebouw bij de Westergasfabriek in Amsterdam. 

De DDMA Customer Data Award Night is gericht op professionals die slim gebruik van data zien als factor om zich te onderscheiden. Als bezoeker van de Customer Data Award night ga je naar afloop naar huis met concrete voorbeelden van bedrijven en inspiratie om zelf een vervolgstap te maken binnen jouw organisatie. Ook krijg je een kijkje in de keuken bij organisaties die klantdata op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol hebben ingezet afgelopen jaar. De organisatie die van data iets moois heeft weten te maken zal bekroond worden met de Customer Data Award 2020.

De Customer Data Award
De Customer Data Award is een jaarlijkse prijs die door DDMA wordt uitgereikt. Organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weten toe te passen, maken kans op de award. Klik hier voor meer informatie over de awards.

Organisatie
De DDMA Customer Data Award Night is een initiatief van de Commissie Data Decisions and Engagement (DDE), onderdeel van DDMA, de vereniging voor marketing en data. Op basis van de pijlers Data (fundament for future growth), Decisions, (predictive enterprise) & Engagement (omnichannel customer engagement) heeft de commissie als doel het kennisniveau binnen de data driven marketingbranche te verhogen. Om zo van data iets moois te maken en uiteindelijk de klant een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Door het organiseren van de Customer Data Award Night werkt de commissie aan het doel om het kennisniveau in de sector te verhogen.

Heb je vragen over DDMA Customer Data Award Night 2020? Neem contact op met DDMA

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Westergasfabriek - Machinegebouw
Westergasfabriek - Machinegebouw
Pazzanistraat 33
1014 DB Amsterdam
Nederland

Donderdag 19 maart 2020 van 16:30 tot 23:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

DDMA

DDMA is dé branchevereniging voor data en marketing, met als doel om de branche naar een hoger niveau te brengen. De ruim 330 leden van DDMA brengen en delen kennis over de inzet van data en technieken om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. Het team van juristen adviseert de leden en de branche over de ontwikkelingen in de wetgeving. Ook geeft de DDMA de branche een stem richting de stakeholders in Den Haag en Brussel met betrekking tot de ontwikkeling van een duurzame data-economie.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.