€ 0 – € 435,35

DDMA EMAIL SUMMIT 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
De DDMA Email Summit is de enige onafhankelijke conferentie in Nederland van en voor marketeers, die volledig toegewijd is aan e-mail.

Over dit evenement

De DDMA Email Summit is de enige onafhankelijke conferentie in Nederland van en voor marketeers, die volledig toegewijd is aan e-mail. Ben je een echte e-mailspecialist of kom jij of je team af en toe in aanraking met e-mail als onderdeel van je campagnes? Laat je dan op donderdag 10 februari inspireren door nationale én internationale e-mailexperts. Met presentaties van de beste cases, de uitreiking van de DDMA E-mail Awards en de laatste ontwikkelingen in het vak. Hier mag jij als marketingprofessional niet ontbreken!

 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator DDMA

Organisator van DDMA EMAIL SUMMIT 2022

DDMA is dé branchevereniging voor data en marketing, met als doel om de branche naar een hoger niveau te brengen. De ruim 330 leden van DDMA brengen en delen kennis over de inzet van data en technieken om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. Het team van juristen adviseert de leden en de branche over de ontwikkelingen in de wetgeving. Ook geeft de DDMA de branche een stem richting de stakeholders in Den Haag en Brussel met betrekking tot de ontwikkeling van een duurzame data-economie.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen