€ 12,10 – € 42,35

De aarde die ik liefheb - Satish Kumar (19 september 2020)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

13 Stationsweg

3972 LA Driebergen-Rijsenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op zaterdag 19 september hebben we het grote genoegen om Satish Kumar met Club Groeneveld in Nederland te mogen verwelkomen.

Over dit evenement

“We have to shift our attitude of ownership of nature to relationship with nature. The moment you change from ownership to relationship, you create a sense of the sacred." - Satish Kumar

Op zaterdag 19 september hebben we het grote genoegen om Satish Kumar met Club Groeneveld in Nederland te mogen verwelkomen. Satish is voormalig Jain-monnik, vredes- en milieuactivist en mede oprichter van het Schumacher College; een van de meest gerenommeerde Opleidingsinstituten voor ecologische studies te wereld.

In een open en fijne setting gaat Satish in op zijn leven als milieu-activist, deelt hij zijn visie op de huidige ecologische uitdagingen en duidt hij waarom belangrijke oplossingen te vinden zijn binnen de spirituele economie. In de visie van Satish kunnen we een einde maken aan armoede en vervuiling wanneer we de spirituele economie omarmen; een economie die niet is gebaseerd op bezit, maar op bezielde relaties, met elkaar en met de natuur. In deze economie leven we niet vanuit angst, maar vieren we de aarde en redden we de aarde vanuit liefde. Zodra we hier eenmaal ontzag voor hebben, zullen al onze economische systemen zich op een natuurlijke manier richten op duurzaamheid. De aarde is dan de werkelijke bron van onze welvaart.

PROGRAMMA ZATERDAG 19 SEPTEMBER

  • 13.30u Inloop
  • 14.00u Opening samen met Satish Kumar
  • 14.25u De aarde die ik liefheb door Satish Kumar
  • 15.30u Pauze
  • 16.00u In gesprek met Satish Kumar
  • 17.00u Afsluiting en gelegenheid om na te praten tijdens een borrel
  • 18.00u Einde

Tijdens de middag is er veel ruimte om met Satish Kumar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

PRICING & TICKETS

Neem deel aan deze bijeenkomst als je de verdieping wilt opzoeken en nodig familie, vrienden en kennissen uit om deze verdieping en nieuwe weg samen aan te gaan! Iedereen is welkom.

Ticket fysieke plaats: EUR 35,-

Ticket livestream: EUR 10,-

Prijzen zijn excl. BTW. Kaarten zijn gratis voor leden van Club Groeneveld.

VRAGEN OVER DE INHOUD:

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Schroom niet en neem contact met ons op via 0294-745330 of stuur een mail met jouw naam en telefoonnummer naar info@clubgroeneveld.nl.

-------

OVER SATISH KUMAR

Satish Kumar (9 Augustus 1936) is een Indiase britse activist en Schrijver. Hij is Jain monnink geweest, vredes- en huidig editor van het Resurgence & Ecologist magazine. Nu hij in Engeland woont is Kumar oprichter en programmadirecteur The Schumacher College en The Small School. Kumar is het meest bekend geworden door zijn vredeswandeling van 8000 mijl in 1973 van New Dehli naar Moskou, Parijs, Londen en Washington D.C. Zijn pleidooi is altijd geweest dat eerbied voor de natuur centraal moet staan in elk politiek en sociaal debat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

13 Stationsweg

3972 LA Driebergen-Rijsenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen