Gratis

De Algemene Leden Vergadering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Capital C Exploitatiemaatschappij

4B Weesperplein

1018 XA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer de nieuwe wereld van Growth Hacking nu écht begrijpen.

Over dit evenement

Graag nodigt Nathalie Peters (voorzitter van IAB Nederland) namens het bestuur je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 10 maart 2020.

Programma: inloop 15.00 - start inhoudelijk programma 15.30 - 18.00

Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur. Het inhoudelijke programma start om 15.30 tot 17.30 met aansluitend een feestelijke borrel waarbij we afscheid nemen van de bestuursleden Lauren van der Heijden (DPG media) en Mascha Driessen (Microsoft) en Nathalie Peters (MORGENFRISK).

De toekomst van growth hacking – het echte geheim onthuld

We trappen de ALV af met een power sessie van niemand minder dan Chris Out, Growth Hacking Expert en Managing Partner bij RockBoost. Hij neemt je mee in de nieuwe wereld van Growth Hacking. De inspirerende sessie zal bestaan uit theorie, praktische voorbeelden én er zal een connectie worden gelegd naar de eigen praktijk. Chris staat erom bekend dat je direct met zijn insight aan de slag kan gaan en je na deze inspiratie sessie de juiste vragen gaat stellen aan je team.

Om 16.30 zullen we starten met de Algemene Leden Vergadering

De directeur van IAB Nederland (Wendy Pouw) zal uitleg geven over het beleid en de activiteiten van het afgelopen verenigingsjaar. Daarnaast zullen de plannen voor 2020 met je gedeeld worden. Tijdens de ALV geven we jou als lid graag de mogelijkheid om je mening te geven of vragen te stellen aan de directeur en het bestuur.

Wij stellen het zeer op prijs dat er van jouw bedrijf een stemgerechtigde aanwezig zal zijn voor de beslissingen die tijdens de ALV genomen gaan worden.

Mocht je als lid geen vertegenwoordiger kunnen afvaardigen voor de ALV, maak dan gebruik van je stemrecht middels deze volmacht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Capital C Exploitatiemaatschappij

4B Weesperplein

1018 XA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen