Gratis

De avond van de zelfstandige professional: Privacy (AVG) & Cybercrime

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater van Gimbrère Advocaten Breda

Baronielaan 1

4818 AP Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een avond voor de zelfstandige professional

Over dit evenement

In samenwerking met ZZP Nederland, Privacy Zeker en Gimbrère Advocaten, organiseert Business Coach Breda een avond voor de zelfstandige professional met als hoofdthema Privacy (AVG) en Cybercrime.

Programma

19:00 Inloop

19:30 Welkomstwoord Farid Darkaoui

19:35 Interview Gimbrère Advocaten

19:40 Presentatie Maarten Post, voorzitter Stichting ZZP Nederland (meer dan 46.000 leden) “De politieke activiteiten die van invloed zijn op het (voort)bestaan van de zzp’er”

20:00 Privacy en cybercrime beveiliging

Door Kor de Boer van Privacy Zeker

21:00 Borrel

22:00 Slot

De privacywet (AVG) is al sinds mei 2018 van kracht, maar nog steeds worstelen veel ondernemers met de implementatie ervan.

Weet jij wat je als ondernemer moet regelen op het gebied van privacy en databeveiliging? En welke maatregelen je moet nemen om cybercriminelen buiten de deur te houden? Kleine ondernemers denken vaak ten onrechte dat ze niet interessant zijn voor cybercriminelen, maar niets is minder waar. Cybercriminelen hebben het juist steeds vaker gemunt op deze groep ondernemers.

Tijdens de lezing informeert Kor de Boer van Privacy Zeker je op onderhoudende wijze over privacy, databeveiliging en de gevaren van cybercriminaliteit. Aan de hand van interessante voorbeelden zal hij vertellen wat de wetgeving inhoudt en welke nieuwe en bestaande technologieën onze privacy mogelijk bedreigen.

Over de spreker:

Kor de Boer, commercieel directeur bij legaltech organisatie Privacy Zeker, heeft een interessante kijk op privacy en beveiliging die hij graag met ons deelt.

Privacy Zeker helpt ondernemers met tools, documenten en begeleiding zodat zij kunnen voldoen aan de privacywetgeving.

Onze host: Gimbrère Advocaten

Gimbrère Advocaten is opgericht in 1983 en heeft vestigingen in Breda, Amsterdam, Barcelona, Marbella en Madrid. Wij hebben gemerkt dat de advocatuur de afgelopen decennia nauwelijks met de tijd is meegegaan en daarom vinden wij dat er iets moet veranderen. Daarom hebben wij niet alleen sinds 2015 een eigen theater in ons pand, maar ook op het gebied van dienstverlening zijn wij volop in ontwikkeling. Bij ons geen “uurtje factuurtje”, maar een juridisch abonnement voor ondernemers voor een vast bedrag van € 200 ex btw per maand zodat u niet voor dure verrassingen komt te staan. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daarom begeleiden wij uw onderneming graag bij al haar juridische vraagstukken. Of dit nu een enkele vraag betreft of een procedure, dat maakt voor ons niet uit. Alle werkzaamheden zijn in het juridisch abonnement inbegrepen. Uw vaste huisadvocaat zal altijd voor het beste resultaat gaan. Wilt u meer weten of een dergelijk abonnement ook bij uw onderneming past? Neemt u dan contact op.

Over ZZP Nederland

ZZP Nederland is de grootste organisatie voor zelfstandigen zonder personeel (zzp). Een van de speerpunten is het behartigen van de belangen van zzp’ers in ‘politiek Den Haag”. Het kan toch niet zo zijn dat vakbonden en grote werkgevers het beleid voor zelfstandigen gaan bepalen? Door een mening die gevormd wordt door de achterban van meer dan 46.000 aangesloten zelfstandigen en door het aandragen van werkbare oplossingen is ZZP Nederland een scherp, maar gewaardeerd aanspreekpunt in ‘Den Haag’.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater van Gimbrère Advocaten Breda

Baronielaan 1

4818 AP Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen