Gratis

De Avond van de ZZP'er: Wat is de toekomst binnen de mondzorg?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gieterijstraat 86

86 Gieterijstraat

2984 AB Ridderkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Status-update ZZP tandartsen en mondhygiënisten over de huidige en toekomstige wetgeving.

Over dit evenement

Met enige regelmaat lezen we berichten over problemen van tandartsen en mondhygiënisten, waarbij de ZZP’er het leidend voorwerp is. In de afgelopen jaren heeft de wetgeving aangaande ZZP’ers veel veranderingen gekend. Veel onduidelijkheid omtrent fiscale ondernemerschap en grijze gebieden over de herdefiniëring van de Wet DBA (of vervanging). Op woensdagavond 20 november 2019 organiseert OFS Financial Services “De Avond van de ZZP’er”. Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende actuele en toekomstige onderwerpen aan bod komen dat directe betrekking heeft op zowel opdrachtnemer als opdrachtgever.

Update ZZP: Waar sta ik?

Op verschillende manieren voeren tandartsen, mondhygiënisten en overige mondzorgprofessionals hun beroep uit. Een onderwerp dat veelal in discussie is vanwege de duidelijkheden en onduidelijkheden voor ZZP’ers. In de seminar geeft Mr. Pieter Rigter (Belastingadviseur bij OFS Financial Services) informatie over de verschillende vormen van beroepsuitoefening. Hij kijkt alvast vooruit naar de mogelijke wijzigingen in de regels voor ZZP’ers en bespreekt huidige actualiteiten en disputen met o.a. tandartsen en belastingdienst. Tijdens deze seminar zal naast de Modelovereenkomst ook de Ondernemerscheck worden doorgenomen om samen met u te bepalen of u volgens de belastingdienst “ondernemer”

De ZZP’er en zijn of haar Pensioen

Zzp’ers en freelancers bouwen geen pensioen op bij een werkgever. Veel ZZP’ers in de mondzorg hebben nog geen pensioenvoorziening getroffen, maar ze hebben wel de behoefte om voldoende inkomen te hebben om te blijven leven zoals ze nu doet. Gedurende deze seminar zal Dick Wolffensperger (senior adviseur bij PensioenServiceKantoor) u voorzien van informatie over pensioenopbouw en de kansen te verkleinen. Mr. Pieter Rigter (Belastingadviseur bij OFS Financial Services) zal u meenemen in de fiscale voordelen van uw huidige of aanstaande pensioenopbouw.

Online boekhouden voor ZZP´ers

Als ZZP´er steekt u dagelijks tijd en energie in de behandelingen van patiënten. Administratieve werkzaamheden zoals de boekhouding komen hierdoor vaak op de tweede plaats te staan waardoor het overzicht in de cijfers en verliest. Veel ondernemers vinden administratie en jaarrekeningen maar lastig. Facturen en bonnen is iets wat je in een schoenendoos stopt voor de accountant. En we zien wel wat de IB-aangifte aangeeft. In deze seminar geeft Esther Maat (senior adviseur bij OFS Financial Services) een inzicht over een belangrijke stap dat u kunt zetten in het Resultaatgericht en Probleemvermijdend Ondernemen. Het werken met een actuele administratie geeft uw accountant ook de mogelijkheid om u te voorzien van de juiste adviezen voor ondernemerschap, waardoor u achteraf niet wordt verrast voor onnodige hoge IB-aangifte of eventuele fiscale boetes.

Programma

18:00 uur – Aanvang en kennismaking

18:30 uur – Online boekhouden voor ZZP’ers

19:15 uur – Pauze

19:30 uur – Update ZZP – waar sta ik?

20:15 uur – Pauze

20:30 uur – De ZZP’er en zijn of haar Pensioen

21:15 uur – Borrel

Belangrijke informatie:

Locatie: Kantoor OFS Financial Services (Gieterijstraat 86) te Ridderkerk

Aanmelden: deelname is gratis wanneer u zich voor 30 oktober 2019 aanmeldt.

Certificaat: Na deelname ontvangt u een certificaat van deelname, dit stelt u in de gelegenheid om dit in te dienen bij KRT of KRM

Doelgroep: Opdrachtnemers en opdrachtgevers binnen de mondzorg (tandartsen, mondhygiënisten, mondzorgspecialisten)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gieterijstraat 86

86 Gieterijstraat

2984 AB Ridderkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen