Gratis

De banenborrel: (29 maart) Groothandelsgebouw Rotterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De banenborrel is het maandelijkse netwerkevenement voor professionals die willen groeien, hun passie willen volgen en hun ambities waar willen maken. Daar waar van alles op het gebied van arbeid te beleven is en waar de mooiste kansen ontstaan.

Van storytelling door werkgevers en ondernemers, workshops door professionals die hun expertise delen tot aan diverse werkgevers die op zoek zijn naar jou.

Tijdens De banenborrel zijn er diverse banenmarkt kraampjes bij ons te vinden. De vrije sfeer van een gezellige markt waar je ongedwongen kunt rondkijken. Een markt waar diverse bedrijven aanwezig zijn, die hun nieuwste trends op het gebied van arbeid & ontwikkeling met je delen.


Wij bieden? Een dynamische bijenkorf waar iedereen welkom is en waar voor een ieder die unieke ‘sparkle’ klaar ligt. Wij vinden dat iedereen de kans verdient om zijn of haar ideale baan te vinden. De weg ernaartoe en hoe is waar wij voor zorgen.

De banenborrel is interessant voor een ieder die:

· Op zoek is naar een baan;

· Meer wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;

· Tips & trics wilt krijgen van experts;

· In contact wilt komen met andere professionals en potentiele werkgevers.


Let op! Early bird tickets zijn slechts 7,50 (incl. de netwerkborrel) en zijn beperkt beschikbaar. Reguliere tickets 12,50. Wees er dus snel bij want, OP=OP.Programma
16.00 - 18.30
@ De banenborrel check-in, 7e etage, Groothandelsgebouw


18.30 - 20.00

Netwerkborrel


Routebeschrijving
De banenborrel wordt gehouden in het prachtige Groothandelsgebouw in Rotterdam. Onze locatie is het beste bereikbaar via hoofdingang-A, op de 4e verdieping naar rechts. Hoofdingang-A bevindt zich direct naast Café Engels en tegenover Centraal Station Rotterdam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen