Gratis

De Beleving Van Anders Kijken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Beverwijk

126 Parallelweg

1948 NN Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maak jij weleens foto’s? Hoe kijk jij naar jouw omgeving? Naar de wereld?
Wat doet fotograferen met je? Wat beleef en ervaar jij als je door een kader kijkt? En wat levert het jou op?

Deze zomer neemt Hans van der Mast je mee in zijn ontdekkingstocht van de fotografie. Aan de hand van foto’s laat hij zijn licht schijnen op de Kracht Van Anders Kijken.

Je gaat zelf fotograferen in de Makro. Hans van der Mast geeft vooraf uitleg over het Anders Kijken (Nieuw Kijken) en laat je door allerlei opmerkingen ervaren dat je ‘gewone’ dingen ook anders kan zien en fotograferen. Daarna worden de zelfgemaakte foto’s besproken. Je zult verrast worden van wat jij ziet en wat de ander ziet.

Wie is Hans
Hans van der Mast is meer dan 20 jaar professioneel fotograaf, ervaren hulpverlener en sporttrainer/coach. Sinds 2010 hebben ruim 600 personen diverse cursussen bij Hans gevolg. Ook organiseert en leidt hij Fotoreizen. Daarnaast heeft Hans het “Nieuw Kijken”-concept ontwikkeld voor groepen. Dit zijn kijktrainingen die gegeven worden workshops, waarbij bewustwording en beleving op wat je ziet centraal staat. Ook begeleidt Hans diverse workshops in het bedrijfsleven.

Aanmelden
Deze workshop is op maandag 27 augustus 2018 van 15:30 uur tot 17:30 uur. Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Aanmelden kan alleen door een e-mail te sturen Linda Commandeur via netwerkplein.beverwijk@makro.nl

Foodcourt
Na de workshop is het mogelijk om aan te schuiven bij onze Chef Kok in het Foodcourt en je te laten verrassen door heerlijke gerechten (tegen zeer betaalbare prijzen). Reserveer snel, ook hier zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar. Neem contact op met Linda Commandeur via netwerkplein.beverwijk@makro.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Beverwijk

126 Parallelweg

1948 NN Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen