De Beste Boeken Live 2022

Venster Acties en details

Uitverkocht

Datum en tijd

Locatie

Spoorwegmuseum

16 Maliebaanstation

3581 XW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Op maandag 29 augustus vindt de nieuwe editie van De Beste Boeken Live plaats - Bij jij er ook bij?

Over dit evenement

Op maandag 29 augustus tussen 09:30 (inloop 09:00) en 17:00 uur vindt de nieuwe editie van De Beste Boeken Live plaats, hét boekenevent van VBK uitgevers, Lannoo Meulenhoff en WPG Uitgevers.

Eindelijk kunnen we elkaar weer eens ontmoeten en met elkaar bijpraten tijdens De Beste Boeken Live op een nieuwe, inspirerende locatie: het Spoorwegmuseum in Utrecht!

VBK uitgevers, Lannoo Meulenhoff en WPG Uitgevers nodigen je uit om kennis te maken met hun nieuwe titels en speerpunten voor het komende najaar. Een inspirerende dag vol informatie over nieuwe campagnes, de hele dag door lezingen en workshops van auteurs, inspiratiesessies, met een lekkere lunch en een borrel, en… natuurlijk een goodiebag voor alle leesexemplaren en informatie.

Het aantal plaatsen is beperkt, meld je dus snel aan! Het event is gratis, maar aanmelding is verplicht, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. NB: alleen boekverkopers kunnen zich hier aanmelden. Auteurs en uitgevers melden zich via de uitgeverijen zelf aan.

NB: Vermeld bij de aanmelding ajb je naam en de naam van de boekhandel waar je werkt!

Mocht je na aanmelding toch niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan gelieve ook weer af te melden zodat wij met de maatregelen die er op dat moment gelden een goed evenement kunnen organiseren.

Meer info of contact: Voor meer informatie kijk op onze website www.debesteboekenlive.nl. Contact kan via debesteboekenlive2022@gmail.com.